טרייפל עם פירות ונשיקות מרנג
אופן ההכנה:
בסיר מצמצמים את הדובדבנים עם הנוזל והסוכר תוך כדי ערבוב ומצננים.
בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת להקצפה, פודינג שוקולד וממרח השחר
בקערת טרייפל מניחים שכבת נשיקות מרנג – ניתן גם לשבור כמה.
ממלאים בקרם ומפזרים חצאי תותים מסביב לכלי
ממלאים שוב במרנג ובקרם ומפזרים מעל תותים, דובדבנים ורוטב דובדבן.
שומרים בקירור עד הגשה.
מצרכים:
כלי לטרייפל
1 חבילת נשיקות מרנג בטעם וניל
250 מ"ל שמנת להקצפה (לגרסה טבעונית שמנת צמחית)
200 גרם ממרח השחר
3 כפות פודינג בטעם שוקולד
1 כפית קפה נמס גרגירים
1 צנצנת דובדבנים משומרים
3 כפות סוכר
1 חבילת תותים
100 גרם ממרח השחר בשקית זילוף
1 חבילת נשיקות מרנג בטעם וניל
250 מ"ל שמנת להקצפה (לגרסה טבעונית שמנת צמחית)
200 גרם ממרח השחר
3 כפות פודינג בטעם שוקולד
1 כפית קפה נמס גרגירים
1 צנצנת דובדבנים משומרים
3 כפות סוכר
1 חבילת תותים
100 גרם ממרח השחר בשקית זילוף