קרם נוגט ופסיפלורה
חומרים:
- מרוקנים את הפסיפלורה מהמיץ. ניתן להשתמש גם בגרעינים השחורים או להוציא אותם.
- מערבבים בקערה את כל המצרכים עד שנוצר קרם אחיד.
- אם אתם לא מוצאים פסיפלורה בחנות הירקות (בימים הקרובים עוד אפשר למצוא ומומלץ להוציא את המיץ לקופסה קטנה ולהקפיא), ניתן לקנות מחית פסיפלורה קפואה בחנויות אפייה מתמחות. לא מצאתם טרי וגם לא קפוא? השתמשו במחית אשכולית אדומה, המרירות העדינה תשתלב כאן מצוין.
צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר food page
מצרכים:
2 פסיפלורה
כף ליקר פסיפלורה (אני השתמשתי בשיכר דאנו פסיפלורה)
2 כפות ממרח השחר אגוזים ונוגט אגוזים (מגיע באריזה אחת)
2 כפות שמנת מתוקה
כף ליקר פסיפלורה (אני השתמשתי בשיכר דאנו פסיפלורה)
2 כפות ממרח השחר אגוזים ונוגט אגוזים (מגיע באריזה אחת)
2 כפות שמנת מתוקה