ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

קרואסון מושחת

מצרכים:


1. פורסים את הבצק על משטח מקומח ומחלקים למשולשים
2. מגלגלים לקרואסונים ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה כשהקצה מופנה כלפי התבנית
3. מצפים בביצה טרופה ואופים ב- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.
4. מצננים צינון מלא .
5. פורסים את הקרואסונים ומורחים ממרח השחר בנדיבות .
6. מניחים כף גלידה ומקשטים בתוספות .
7. מפזרים אבקת סוכר ומגישים .

מצרכים:

1 חבילת בצק שמרים מתוק מוכן ע"ב חמאה
1 ביצה טרופה

למלית:
1 קופסת ממרח השחר
1 חבילה גלידת שוקולד
מיני מרשמלו קטנים
1/2 כוס סוכריות
אבקת סוכר