ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

עוגת מוס אישית

מצרכים לתבנית שקעים מסיליקון


1. מערבבים את כף הג'לטין בשתי כפות מים ומחכים עד להקרשה
2. במעבד מזון מניחים קרם קוקוס וטופו רך וטוחנים למרקם רך
3. ממיסים את הג'לטין 30 שניו במיקרוגל
4. מוסיפים למעבד המזון את ממרח השחר אגוזים ואת הקקאו
5. מוסיפים את הג'לטין תוך כדי ערבול .
6. בקערה מערבבים את מרכיבי התחתית ומרפדים תחתית של תבנית שקעים סיליקון
7. ממלאים את השקעים במלית המוס ומקפיאים כ- 4 שעות .
8. מחלצים בזהירות ומפדרים באבקת קקאו מעל.

מצרכים:

לתחתית:
1 כוס כוסות פצפוצי אורז
1/4 כוס שקדים גרוסים
4 כפות גרם ממרח השחר פרווה אגוזים
50 גרם שמן קוקוס
100 גרם שוקולד מריר

למוס:
1 מיכל קרם קוקוס
1 חבילה טופו במרקם רך
1 כף אבקת ג'לטין צמחי טבעוני
150 גרם ממרח השחר פרווה אגוזים
1 כף קקאו

לציפוי:
אבקת קקאו