ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

אלפחורס

מצרכים:


1. מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
2. מאחדים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים לבצק אחיד- מתחילים עם הסוכרים, החמאה, והחלמונים ואח"כ מוסיפים את החומרים היבשים - מקפידים לא ללוש יותר מידי כדי לא לאבד את הפריכות.
3. מצננים 10 דקות עטוף במקרר ומרדדים את הבצק על משטח מקומח ( עובי הבצק צריך להיות כ- 1/2 ס"מ. בעזרת חותכן עוגיות יוצרים עיגולים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
4. אופים בדיוק 8 דקות ולא יותר ומוציאים מהתנור- ממתינים לצינון מוחלט ואז מניחים כפית ממרח השחר על עוגייה אחת ומדביקים עם עוגייה שנייה, מגלגלים את ה"סנדביץ" בתוך קוקוס ומאחסנים בצנצנת אטומה.

מצרכים:

לבצק:
2 כוסות קמח
שקית של 100 גרם קורנפלור
חצי כפית סודה לשתייה
כפית אבקת אפייה
200 גרם חמאה רכה
חצי כוס סוכר
שקית סוכר וניל
3 חלמונים של ביצה

למילוי: קופסא של ממרח שוקולד
לציפוי מסביב: קוקוס.