ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

פאי ממרח השחר מהיר

מצרכים ל-10 מנות


1. מקציפים את הביצים והשמנת המתוקה כ- 5 דקות ומוסיפים את ממרח השחר, המלח והקקאו מקציפים 2 דקות נוספות למסה אחידה.
2. מהדקים את הבצק סביב תבנית הפאי ושומרים את שאריות הבצק בצד.
3. שופכים את המסה ומקשטים בתוספות ובשאריות הבצק.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 25 דקות.

מצרכים:

1 חבילת בצק פריך מתוק

למלית:
1 צנצנת ממרח השחר העולה חלבי
2 ביצים
100 מ"ל שמנת מתוקה
קורט מלח
3 כפות קקאו

לקישוט:
שאריות הבצק.
50 גרם פקאן קלוף לא קלוי
50 גרם פיסטוק קלוף לא קלוי