ספר המתכונים של השחר העולהספר המתכונים של השחר העולה
חזור
הדפס
שתף

כוסיות מוס השחר עם קרמבל פיצוחים - לאוכלי קטניות בלבד

מצרכים ל 4-6 מנות


1. מערבבים את הפיצוחים עם החמאה המומסת והסוכר החום ואופים בתבנית מרופדת נייר אפייה בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מצננים לאחר האפייה.
2. מקציפים יחד שמנת מתוקה עם ממרח השחר ומעבירים לשקית זילוף
3. מבשלים יחד את פירות היער עם אבקת הסוכר עד לצמצום מעט כ-6 דקות ומצננים.
4. בכל כוס הגשה מניחים קראמבל פיצוחים, מוס השחר, רוטב פירות יער ומעט קרמבל פיצוחים מעל.

מצרכים:

1 מיכל שמנת מתוקה
1 צנצנת ממרח השחר
לקראמבל:
200 גרם פקאן קלוף לא קלוי קצוץ
200 גרם קשיו קצוץ
200 גרם אגוזי מלך קצוצים
50 גרם חמאה מומסת
3 כפות סוכר חום
לרוטב פירות היער:
1 חבילה פירות יער קפואים
100 גרם אבקת סוכר