מוס נוגט אגוזים בכוסות
חומרים ל-15 קינוחים אישיים או לכלי הגשה גדול בנפח ליטר וחצי:

- מכינים בצק עוגיות:
מערבבים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה רק עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים את הבצק לשקית זילוף בלי צנתר. - מכינים מוס נוגט אגוזים:
מקציפים מסקרפונה עם מיכל שמנת מתוקה לקרם יציב. מקפלים פנימה ממרח נוגט אגוזים ומעבירים לשקית זילוף שנייה. - מכינים קצפת:
מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקצפת יציבה. - מרכיבים את המנה:
מזלפים לכלי הגשה או אישי שכבה של בצק עוגיות ועליו שכבה של מוס. משלימים עם תלולית של קצפת. מקררים כשעה ומגישים.
מצרכים:
לבצק עוגיות:
125 גרם חמאה רכה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום דמררה
140 גרם (1 כוס) קמח
200 גרם (1/2 מיכל פחות כף) חלב מרוכז
1 כוס (200 גרם) שוקולד צ’יפס
1 כפית תמצית וניל
לבצק עוגיות:
1 מיכל (250 גרם) גבינת ;מסקרפונה
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
1 מיכל (350 גרם) ממרח ; נוגט אגוזים השחר העולה
לקצפת:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
125 גרם חמאה רכה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום דמררה
140 גרם (1 כוס) קמח
200 גרם (1/2 מיכל פחות כף) חלב מרוכז
1 כוס (200 גרם) שוקולד צ’יפס
1 כפית תמצית וניל
לבצק עוגיות:
1 מיכל (250 גרם) גבינת ;מסקרפונה
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
1 מיכל (350 גרם) ממרח ; נוגט אגוזים השחר העולה
לקצפת:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
