ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

בראוניז אגוזי לוז

מצרכים ל-8 מנות

15/01/20 בראוניז אגוזי לוז
  • 150 גרם חמאה
  • 1 צנצנת ממרח קקאו ואגוזי לוז פרווה השחר העולה
  • 1 חבילת פודינג בטעם וניל
  • 5 כפות קקאו
  • קורט מלח
  • 3 ביצים
  • לציפוי:
  • אגוזי מלך

  • 1. ממיסים יחד בסיר או במיקרוגל חמאה וממרח השחר אגוזי לוז.
    2. מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומערבבים היטב.
    3. מוסיפים פודינג וניל, קקאו ומלח.
    4. מעבירים לתבנית ומפזרים מעל אגוזי מלך
    5. אופים בחום של 170 מעלות 25 דקות ומקפיאים את התבנית
    6. חותכים לקוביות לאחר ההקפאה.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    בראוניז אגוזי לוז

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-8 מנות

    כשר לפסח

    1. ממיסים יחד בסיר או במיקרוגל חמאה וממרח השחר אגוזי לוז.
    2. מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומערבבים היטב.
    3. מוסיפים פודינג וניל, קקאו ומלח.
    4. מעבירים לתבנית ומפזרים מעל אגוזי מלך
    5. אופים בחום של 170 מעלות 25 דקות ומקפיאים את התבנית
    6. חותכים לקוביות לאחר ההקפאה.
    חזרה למתכונים