ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

ארטיק השחר העולה

מצרכים ל-4 יחידות תבנית סיליקון למגנום, מקלות ארטיק

15/01/20 ארטיק השחר העולה
  • 1 חבילת שמנת מתוקה
  • 1/2 מיכל חלב מרוכז
  • 1/2 צנצנת ממרח השחר העולה
  • לקישוט:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן קנולה

  • 1. מקציפים יחד שמנת מתוקה וחלב מרוכז למסה יציבה
    2. מניחים בתבנית סיליקון מעט מהמלית
    3. מכניסים מקל ארטיק לתבנית
    4. מניחים כף ממרח השחר על המסה ומכסים בעוד מסה
    5. מקפיאים עד שהמסה קפואה
    6. ממיסים שוקולד מריר עם שמן קנולה וממתינים לצינון מעט
    7. מקשטים פסי שוקולד מעל הארטיק או שטובלים חצי ממנו בשוקולד.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    ארטיק השחר העולה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-4 יחידות תבנית סיליקון למגנום, מקלות ארטיק


    1. מקציפים יחד שמנת מתוקה וחלב מרוכז למסה יציבה
    2. מניחים בתבנית סיליקון מעט מהמלית
    3. מכניסים מקל ארטיק לתבנית
    4. מניחים כף ממרח השחר על המסה ומכסים בעוד מסה
    5. מקפיאים עד שהמסה קפואה
    6. ממיסים שוקולד מריר עם שמן קנולה וממתינים לצינון מעט
    7. מקשטים פסי שוקולד מעל הארטיק או שטובלים חצי ממנו בשוקולד.
    חזרה למתכונים