ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

שוקופאי

מצרכים ל 8-10 יחידות

15/12/19 שוקופאי
  • 4-5 טורטיות גדולות
  • שקית זילוף
  • 1 צנצנת ממרח השחר פרווה
  • 100 גרם שקדים טחונים
  • 1 ביצה טרופה
  • לציפוי:
  • 2 ביצים טרופות
  • 2 כוסות פירורי לחם לבנים- פנקו
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • שמן קנולה לטיגון

  • 1. חוצים את הטורטיות לחצאים
    2. מערבבים את ממרח השחר עם השקדים הטחונים
    3. מעבירים לשקית זילוף
    4. מברישים כל חצי טורטייה בביצה טרופה
    5. מזלפים ממרח לאורך החלק שחתכנו במרכזו.
    6. מקפלים את השוליים ומגלגלים ממש כמו סיגר.
    7. מקפיאים ל- 20 דקות
    8. טובלים בביצה טרופה ואז בפירורי לחם
    9. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
    10. מעבירים לנייר סופג ומגישים.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    שוקופאי

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל 8-10 יחידות


    1. חוצים את הטורטיות לחצאים
    2. מערבבים את ממרח השחר עם השקדים הטחונים
    3. מעבירים לשקית זילוף
    4. מברישים כל חצי טורטייה בביצה טרופה
    5. מזלפים ממרח לאורך החלק שחתכנו במרכזו.
    6. מקפלים את השוליים ומגלגלים ממש כמו סיגר.
    7. מקפיאים ל- 20 דקות
    8. טובלים בביצה טרופה ואז בפירורי לחם
    9. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
    10. מעבירים לנייר סופג ומגישים.
    חזרה למתכונים