אופן הכנת המתכון 1. מורחים חצי מהקרקרים בממרח השחר העולה, ומניחים בתוך תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה. 2. מניחים מעל כל קרקר מרוח בשוקולד יחידה אחת מהמרשמלו הוורוד-לבן. 3. שוב מכסים בקרקרים עם ממרח השחר העולה (ממרח כלפי מעלה). 4. מפזרים מעל את המיני מרשמלו. 5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות צלזיוס על מצב גריל למשך מספר דקות בלבד, עד שהשוקולד נמס והמרשמלו מקבל צבע זהוב. 6. מגישים מיד ובתיאבון
אופן הכנת המתכון 1. מורחים חצי מהקרקרים בממרח השחר העולה, ומניחים בתוך תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה. 2. מניחים מעל כל קרקר מרוח בשוקולד יחידה אחת מהמרשמלו הוורוד-לבן. 3. שוב מכסים בקרקרים עם ממרח השחר העולה (ממרח כלפי מעלה). 4. מפזרים מעל את המיני מרשמלו. 5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות צלזיוס על מצב גריל למשך מספר דקות בלבד, עד שהשוקולד נמס והמרשמלו מקבל צבע זהוב. 6. מגישים מיד ובתיאבון