ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

סמורס מתוק-מלוח

מרכיבים ל 12 מנות/יחידות:

18/02/19 סמורס מתוק-מלוח
  • ממרח השחר העולה - 3/4 קופסת פלסטיק - סה"כ (375 גרם)
  • חטיפי קרקר מלוח - שקית (300 גרם), או פתיבר.
  • מרשמלו ורוד לבן - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (90 גרם)
  • מיני מרשמלו - סוכריות אווריריות בטעם וניל - 1/2 שקית - סה"כ (65 גרם)
  • ציוד נדרש: תבנית אפייה.

  • אופן הכנת המתכון
    1. מורחים חצי מהקרקרים בממרח השחר העולה, ומניחים בתוך תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.
    2. מניחים מעל כל קרקר מרוח בשוקולד יחידה אחת מהמרשמלו הוורוד-לבן.
    3. שוב מכסים בקרקרים עם ממרח השחר העולה (ממרח כלפי מעלה).
    4. מפזרים מעל את המיני מרשמלו.
    5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות צלזיוס על מצב גריל למשך מספר דקות בלבד, עד שהשוקולד נמס והמרשמלו מקבל צבע זהוב.
    6. מגישים מיד ובתיאבון
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    סמורס מתוק-מלוח

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מרכיבים ל 12 מנות/יחידות:


    אופן הכנת המתכון
    1. מורחים חצי מהקרקרים בממרח השחר העולה, ומניחים בתוך תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.
    2. מניחים מעל כל קרקר מרוח בשוקולד יחידה אחת מהמרשמלו הוורוד-לבן.
    3. שוב מכסים בקרקרים עם ממרח השחר העולה (ממרח כלפי מעלה).
    4. מפזרים מעל את המיני מרשמלו.
    5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות צלזיוס על מצב גריל למשך מספר דקות בלבד, עד שהשוקולד נמס והמרשמלו מקבל צבע זהוב.
    6. מגישים מיד ובתיאבון
    חזרה למתכונים