ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

מוס השחר – קוקוס ותותים

חומרים:

28/05/15 מוס השחר – קוקוס ותותים
  • 2 כפות גדושות ממרח השחר
  • 1/3 כוס (80 גרם) קרם קוקוס
  • 3-4 תותים
  • ניתן להשתמש בממרח פרווה לקינוח לארוחה בשרית
  • מוס מעולה שניתן להגיש גם בכוסות. אם תשתמשו בממרח השחר פרווה תקבלו קינוח ללא מוצרי חלב שמתאים גם לאחר ארוחה בשרית.

    1. מרתיחים את קרם הקוקוס עד לרתיחה עדינה. מעבירים לקערה עם ממרח השחר ומערבבים היטב עד שנוצר קרם חלק.

    2. מעבירים למקרר לשעתיים או למקפיא לשעה עד להתמצקות של הקרם.

    3. אם אתם אוהבים טעם מודגש של קוקוס, ניתן להוסיף אחרי הערבוב כפית שבבי קוקוס.

    4. מעבירים את הקרם שהתקרר היטב למיקסר ומקציפים 2-3 דקות על מהירות בינונית עד שנוצר מוס.

    5. חוצים סופגניה, ממלאים בנדיבות ומוסיפים פרוסות של תותים. סוגרים ומגישים.

    6. ניתן לשמור את המוס במקרר ולמלא בסמוך להגשה.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    מוס השחר – קוקוס ותותים

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים:

    מוס השחר – קוקוס ותותים
    מוס מעולה שניתן להגיש גם בכוסות. אם תשתמשו בממרח השחר פרווה תקבלו קינוח ללא מוצרי חלב שמתאים גם לאחר ארוחה בשרית.

    1. מרתיחים את קרם הקוקוס עד לרתיחה עדינה. מעבירים לקערה עם ממרח השחר ומערבבים היטב עד שנוצר קרם חלק.

    2. מעבירים למקרר לשעתיים או למקפיא לשעה עד להתמצקות של הקרם.

    3. אם אתם אוהבים טעם מודגש של קוקוס, ניתן להוסיף אחרי הערבוב כפית שבבי קוקוס.

    4. מעבירים את הקרם שהתקרר היטב למיקסר ומקציפים 2-3 דקות על מהירות בינונית עד שנוצר מוס.

    5. חוצים סופגניה, ממלאים בנדיבות ומוסיפים פרוסות של תותים. סוגרים ומגישים.

    6. ניתן לשמור את המוס במקרר ולמלא בסמוך להגשה.

    צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
    חזרה למתכונים