ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

קפקייק גלידה

מצרכים עבור 12 יח:

18/02/19 קפקייק גלידה
  • ממרח נוגט אגוזים "השחר העולה"
  • 12 גביעים לגלידה
  • 400 מ''ל שמנת להקצפה
  • תמצית וניל
  • עבור הבלילה לקפקייק:
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים חמימים
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כף גדושה אבקת קקאו
  • לקישוט: שבבי קוקוס קלוי
  • סוכר צבעוני

  • אופן ההכנה:

    1. מערבבים את כל המרכיבים לקאפקייק עד לקבלת תערובת אחידה

    2. מסדרים את הגביעים לגלידה על גבי מגש אפייה. ממלאים את הגביעים עד לחצי גובה בתערובת קאפקייק.

    3. אופים במשך 17 דקות בחום של 170 מעלות. מצננים.

    4. מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים 1/2 כוס ממרח הנוגט אגוזים ואת הוניל, ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לתוך שקית זילוף עם צנתר \"כוכב\".

    5. מזלפים על גבי הגביעים עם הקאפקייק המצונן. מקשטים עם שבבי קוקוס או סוכר צבעוני.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    קפקייק גלידה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים עבור 12 יח:


    אופן ההכנה:

    1. מערבבים את כל המרכיבים לקאפקייק עד לקבלת תערובת אחידה

    2. מסדרים את הגביעים לגלידה על גבי מגש אפייה. ממלאים את הגביעים עד לחצי גובה בתערובת קאפקייק.

    3. אופים במשך 17 דקות בחום של 170 מעלות. מצננים.

    4. מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים 1/2 כוס ממרח הנוגט אגוזים ואת הוניל, ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לתוך שקית זילוף עם צנתר "כוכב".

    5. מזלפים על גבי הגביעים עם הקאפקייק המצונן. מקשטים עם שבבי קוקוס או סוכר צבעוני.
    חזרה למתכונים