ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

בננה רול

מרכיבים עבור 6 רולים:

18/02/19 בננה רול
  • ממרח אגוזים פרווה "השחר העולה"
  • 3 בבנות בשלות, חצויות
  • 6 עלי סיגר
  • 1 כפית קמח
  • אבקת סור להגשה
  • שמן לטיגון

  • אופן ההכנה:
    1. מכינים "דבק" - מערבבים כפית קמח עם כף מים קרים.
    2. מורחים את עלה הסיגר במרכזו בממרח אגוזים פרווה "השחר העולה".
    3. מניחים את חצי הבננה, מקפלים משני הקצוות ומגלגלים. מדביקים באמצעות ה"דבק" מקמח שהכנו.
    4. מטגנים עד להזהבה בשמן שחומם מראש ל160 מעלות.
    5. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    בננה רול

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מרכיבים עבור 6 רולים:

    טבעוני

    אופן ההכנה:
    1. מכינים "דבק" - מערבבים כפית קמח עם כף מים קרים.
    2. מורחים את עלה הסיגר במרכזו בממרח אגוזים פרווה "השחר העולה".
    3. מניחים את חצי הבננה, מקפלים משני הקצוות ומגלגלים. מדביקים באמצעות ה"דבק" מקמח שהכנו.
    4. מטגנים עד להזהבה בשמן שחומם מראש ל160 מעלות.
    5. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
    חזרה למתכונים