ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

אוזני המן שקדים במילוי ממרח השחר העולה

מרכיבים עבור כ-20 יח`

24/12/17 אוזני המן שקדים במילוי ממרח השחר העולה
  • לבצק פריך:
  • קמח לבן 260 גרם
  • שקדים טחונים 100 גרם
  • סוכר 200 גרם
  • חמאה 200 גרם
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • גרדה לימון אחד
  • קורט מלח
  • למילוי:
  • ממרח "השחר העולה"
  • לקישוט:
  • 100 גרם ברס אגוזי לוז

  • 1. בתוך מערבל, שמים את כל הרכיבים לבצק, מערבבים במשך כ-3 דק\' עד לקבלת תערובת בצק אחידה. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור לחצי שעה לפחות.
    2. מקמחים את דפי האפייה. מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ\'\'מ בין 2 דפי אפייה. קורצים עיגולים בקוטר של 6-7 ס\'\'מ באמצעות קורצן או כוס.
    3. מניחים כפית ממרח \"השחר העולה\" במרכז של כל עיגול. מקפלים לצורת משולש. מפזרים מעל מעט ברס אגוזים.
    4. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר (כ-20 דקות).
    5. מצננים ומגישים.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    אוזני המן שקדים במילוי ממרח השחר העולה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מרכיבים עבור כ-20 יח`


    1. בתוך מערבל, שמים את כל הרכיבים לבצק, מערבבים במשך כ-3 דק' עד לקבלת תערובת בצק אחידה. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור לחצי שעה לפחות.
    2. מקמחים את דפי האפייה. מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ''מ בין 2 דפי אפייה. קורצים עיגולים בקוטר של 6-7 ס''מ באמצעות קורצן או כוס.
    3. מניחים כפית ממרח "השחר העולה" במרכז של כל עיגול. מקפלים לצורת משולש. מפזרים מעל מעט ברס אגוזים.
    4. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר (כ-20 דקות).
    5. מצננים ומגישים.
    אוזני המן שקדים במילוי ממרח השחר העולה
    מתכון מאת פאולין שובל
    חזרה למתכונים