ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

טארט אגסים אישי וממרח השחר העולה

מרכיבים עבור 4 יח`:

24/12/17 טארט אגסים  אישי וממרח השחר העולה
  • 2 אגסים גדולים ובשלים
  • 4 ריבועי 10X10 בצק עלים
  • ממרח השחר העולה פרווה, מצונן במקפיא מראש
  • 1 ביצה למריחה
  • 50 גרם אבקת סוכר

  • 1. חוצים את האגסים. באמצעות כף פריזיין (בצורת חצי-כדור) מסירים את הליבה עם הגרעינים.
    2. מחממים את הכף פריזיין במים חמים. יוצרים כדורים קטנים ממרח השוקולד \"השחר העולה\" ומניחים אותם לתוך הגומות שיצרנו באגסים.
    3. הופכים את אגסים ומניחים אותם על ריבועי הבצק. באמצעות סכין חותכים את עודפי הבצק בצורת אגס.
    4. מורחים את הבצק בביצה. יוצרים חתכים קטנים על האגס באמצעות סכין ומפזרים מעל אבקת סוכר.
    5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-15 דקות או עד להזהבה מלאה.
    6. מגישים חם. כשחוצים את הטארט, מילוי השוקולד נוזל מתוך האגס.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    טארט אגסים אישי וממרח השחר העולה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מרכיבים עבור 4 יח`:


    1. חוצים את האגסים. באמצעות כף פריזיין (בצורת חצי-כדור) מסירים את הליבה עם הגרעינים.
    2. מחממים את הכף פריזיין במים חמים. יוצרים כדורים קטנים ממרח השוקולד "השחר העולה" ומניחים אותם לתוך הגומות שיצרנו באגסים.
    3. הופכים את אגסים ומניחים אותם על ריבועי הבצק. באמצעות סכין חותכים את עודפי הבצק בצורת אגס.
    4. מורחים את הבצק בביצה. יוצרים חתכים קטנים על האגס באמצעות סכין ומפזרים מעל אבקת סוכר.
    5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-15 דקות או עד להזהבה מלאה.
    6. מגישים חם. כשחוצים את הטארט, מילוי השוקולד נוזל מתוך האגס.
    טארט אגסים  אישי וממרח השחר העולה
    מתכון מאת פאולין שובל
    חזרה למתכונים