6 מנות
- 6 כפות גדושות ממרח השחר העולה
6 בננות
1 שמנת מתוקה 38%
1 שמנת חמוצה 9%
ממרח השחר בשפופרת
אגוזי לוז מסוכרים
בננה ספליט |
|
6 מנות
|
1. בקערה מערבבים 6 כפות ממרח השחר ושמנת חמוצה 2. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה ואליה מוסיפים את בלילת השחר 3. מעבירים לתבנית ומקפיאים 5 שעות 4. פורסים את הבננות (כל אחת בצלחת נפרדת), מוסיפים כדור גלידה ואפשר גם עוד קצפת לפי הטעם. 5. מקשטים בממרח השחר בשפופרת ובאגוזי לוז ![]() |