פחית קרם קוקוס מינימום 20% שומן, לאחר קירור במקרר של 12 שעות, שכבת השומן בלבד
לעוגה: 1. לערבב בקערה ממרח השחר, נוזל קוקוס, סוכר, רסק תפוחים וחומץ 2. להוסיף קמח, קקאו ומלח. לערבב ולאפות בחום 180 מעלות 35 דקות לשכבת פירות היער: לערבב בקערה פירות, סוכר וברנדי ולהניח בצד ל20 דקות עד שהסוכר נמס לקצפת: לשים בקערת המערבל את קרם הקוקוס ואבקת הסוכר ולערבל לקצפת. הכנת המנות- לפורר את העוגה ולשים מעט בתחתית הכוסות, מעל כף פירות יער וכף קצפת ושוב שכבת עוגה, פירות יער וקצפת. ניתן לקשט בעוד מעט ממרח
לפירות היער: 1 חבילה פירות יער מופשרים עם הנוזלים 3 כפות סוכר 3 כפות ברנדי
לקצפת: פחית קרם קוקוס מינימום 20% שומן, לאחר קירור במקרר של 12 שעות, שכבת השומן בלבד
לעוגה: 1. לערבב בקערה ממרח השחר, נוזל קוקוס, סוכר, רסק תפוחים וחומץ 2. להוסיף קמח, קקאו ומלח. לערבב ולאפות בחום 180 מעלות 35 דקות לשכבת פירות היער: לערבב בקערה פירות, סוכר וברנדי ולהניח בצד ל20 דקות עד שהסוכר נמס לקצפת: לשים בקערת המערבל את קרם הקוקוס ואבקת הסוכר ולערבל לקצפת. הכנת המנות- לפורר את העוגה ולשים מעט בתחתית הכוסות, מעל כף פירות יער וכף קצפת ושוב שכבת עוגה, פירות יער וקצפת. ניתן לקשט בעוד מעט ממרח