ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

חיתוכיות השחר עם שוקולד צ`יפס

תבנית 20X30

23/10/17 חיתוכיות השחר עם שוקולד צ`יפס
  • 200 ג' חמאה
  • 180 ג' סוכר (כוס פחות כף)
  • 2 כפות סוכר חום דמררה
  • 3 ביצים גדולות
  • 350 ג' קמח (שתיים וחצי כוסות(
  • ממרח השחר העולה
  • חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן

  • 1. להוציא את החמאה מהמקרר כ 15 דקות קודם. לשים אותה במיקסר להוסיף את הסוכרים ולהקציף כשתי דקות במהירות גבוהה. להוסיף את הביצים אחת אחת ולאט, להמתין עד שהביצה נבלעת ואז להוסיף עוד ביצה.
    2. כשהכל אחיד להוסיף את הקמח ולעבד לבצק דביק.
    3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
    4. להכין תבנית עם נייר אפייה, להרטיב את הידיים ולשטח קצת יותר מחצית מהבצק, למרוח את השחר ולפזר שוקולד צ\'יפס, לשים מעל את שארית הבצק באופן שווה (להרטיב את הידיים מאוד מקל).
    5. למעוך / לשטח בעדינות את הבצק באופן שווה.
    6. לאפות כ 30 דקות או עד שהבצק מזהיב יפה. לקרר ולחתוך.
    מתאים להקפאה.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    חיתוכיות השחר עם שוקולד צ`יפס

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    תבנית 20X30

    חיתוכיות השחר עם שוקולד צ`יפס

    1. להוציא את החמאה מהמקרר כ 15 דקות קודם. לשים אותה במיקסר להוסיף את הסוכרים ולהקציף כשתי דקות במהירות גבוהה. להוסיף את הביצים אחת אחת ולאט, להמתין עד שהביצה נבלעת ואז להוסיף עוד ביצה.
    2. כשהכל אחיד להוסיף את הקמח ולעבד לבצק דביק.
    3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
    4. להכין תבנית עם נייר אפייה, להרטיב את הידיים ולשטח קצת יותר מחצית מהבצק, למרוח את השחר ולפזר שוקולד צ'יפס, לשים מעל את שארית הבצק באופן שווה (להרטיב את הידיים מאוד מקל).
    5. למעוך / לשטח בעדינות את הבצק באופן שווה.
    6. לאפות כ 30 דקות או עד שהבצק מזהיב יפה. לקרר ולחתוך.
    מתאים להקפאה. צילום ומתכון: ניקי ב
    חזרה למתכונים