ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

עוגיות מרנג וממרח השחר העולה - כשר לפסח

חומרים לכ-30 עוגיות

28/05/15 עוגיות מרנג וממרח השחר העולה - כשר לפסח
  • 4 חלבונים
  • ¼1 כוסות סוכר (250 גרם)
  • גרידה מלימון אחד
  • 1/2 מכל ממרח השחר העולה (250 גרם)
  • 1/4 מיכל שמנת לבישול
  • כשר לפסח

    1. אופן ההכנה
      עוגיות מרנג: בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף כדקה. מקפלים לתוך הקצף את שארית הסוכר. מחממים את התנור לחום של 100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

    2. מילוי:
      בסיר בינוני מחממים יחד את ממרח השחר העולה והשמנת תוך כדי ערבוב כ-2 דקות.
      הרכבת המנה: מערבבים היטב את תערובת המרנג ובעזרת כף יוצרים מעל המרנג פסים מבלילת השחר והשמנת. בעזרת כף נוספת יוצקים מתערובת המרנג אל התבנית. כשנעלמים פסי ממרח השחר העולה יוצקים שוב מעל המרנג פסי ממשיכים באותו האופן עד לסיום תערובת המרנג.
      מעבירים לתנור ואופים במשך שעתיים וחצי או עד שהעוגיות יבשות לגמרי.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגיות מרנג וממרח השחר העולה - כשר לפסח

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים לכ-30 עוגיות

    כשר לפסח
    עוגיות מרנג וממרח השחר העולה - כשר לפסח
    כשר לפסח

    1. אופן ההכנה
      עוגיות מרנג: בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף כדקה. מקפלים לתוך הקצף את שארית הסוכר. מחממים את התנור לחום של 100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

    2. מילוי:
      בסיר בינוני מחממים יחד את ממרח השחר העולה והשמנת תוך כדי ערבוב כ-2 דקות.
      הרכבת המנה: מערבבים היטב את תערובת המרנג ובעזרת כף יוצרים מעל המרנג פסים מבלילת השחר והשמנת. בעזרת כף נוספת יוצקים מתערובת המרנג אל התבנית. כשנעלמים פסי ממרח השחר העולה יוצקים שוב מעל המרנג פסי ממשיכים באותו האופן עד לסיום תערובת המרנג.
      מעבירים לתנור ואופים במשך שעתיים וחצי או עד שהעוגיות יבשות לגמרי.

    חזרה למתכונים