ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

פטיפור גנאש שוקולד תפוז - כשר לפסח

מצרכים ל-36 פטיפורים

06/03/16 פטיפור גנאש שוקולד תפוז - כשר לפסח
  • גנאש שוקולד תפוז
  • 100 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו חתוך לקוביות
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 3 כפות ממרח השחר בטעם תפוז
  • למילוי
  • ריבת חלב
  • ריבת תות
  • תבניות מסיליקון
  • פטיפורים מגנאש ממרח השחר תפוז במילוי ריבת חלב וריבת תות. שילוב טעמים מעניין וטעים.

    אופן ההכנה
    1. מניחים בקערה המתאימה למיקרוגל או בבן מארי, שוקולד מריר, שמנת מתוקה, וממרח השחר תפוז וממיסים בהדרגה עד לאיחוד החומרים, מערבבים היטב.
    2. מעבירים לתבניות מסיליקון בכל מיני צורות כחצי גובה, מכניסים למקפיא כחצי שעה.
    3. מוציאים מהמקפיא ממלאים עם רבע כפית ריבת חלב/ ריבת תות ומסיימים עם גנאש שוקולד תפוז.
    4. מחזירים למקפיא ל-4 שעות לפחות, מגישים ומתענגים.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    פטיפור גנאש שוקולד תפוז - כשר לפסח

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-36 פטיפורים

    כשר לפסח
    פטיפורים מגנאש ממרח השחר תפוז במילוי ריבת חלב וריבת תות. שילוב טעמים מעניין וטעים.
    פטיפור גנאש שוקולד תפוז - כשר לפסח

    אופן ההכנה
    1. מניחים בקערה המתאימה למיקרוגל או בבן מארי, שוקולד מריר, שמנת מתוקה, וממרח השחר תפוז וממיסים בהדרגה עד לאיחוד החומרים, מערבבים היטב.
    2. מעבירים לתבניות מסיליקון בכל מיני צורות כחצי גובה, מכניסים למקפיא כחצי שעה.
    3. מוציאים מהמקפיא ממלאים עם רבע כפית ריבת חלב/ ריבת תות ומסיימים עם גנאש שוקולד תפוז.
    4. מחזירים למקפיא ל-4 שעות לפחות, מגישים ומתענגים.
    צילום ומתכון: יפה ימין
    חזרה למתכונים