ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

מוס שוקולד - כשר לפסח

מצרכים ל 3-4 מנות בכוסות אישיות

17/09/15 מוס שוקולד - כשר לפסח
  • 1/2 כוס (125 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 1/2 חבילה (125 גרם) גבינת שמנת 25% ומעלה
  • 2 כפות גדושות מאוד (100 גרם) ממרח השחר העולה


  • בקערה או כוס מדידה גבוהה מקציפים יחד את גבינת השמנת והשמנת המתוקה בעזרת מקציף חשמלי על מהירות גבוהה, בערך 2 דקות או עד שמתקבל קצף יציב.
    שמים את הממרח בקערה נפרדת. מעבירים אליו שליש מתערובת הקצף ומערבבים, ואז מעבירים את שאר הקצף ומקפלים בעזרן לקקן (מרית גומי) בתנועות עדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
    מחלקים את התערובת בין כוסות הגשה ומעבירים למקרר ל-3 שעות או עד התייצבות (מומלץ למשך הלילה).
    בהגשה אפשר לגרר מעל שוקולד מריר או לפזר אבקת סוכר



    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    מוס שוקולד - כשר לפסח

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל 3-4 מנות בכוסות אישיות

    כשר לפסח


    בקערה או כוס מדידה גבוהה מקציפים יחד את גבינת השמנת והשמנת המתוקה בעזרת מקציף חשמלי על מהירות גבוהה, בערך 2 דקות או עד שמתקבל קצף יציב.
    שמים את הממרח בקערה נפרדת. מעבירים אליו שליש מתערובת הקצף ומערבבים, ואז מעבירים את שאר הקצף ומקפלים בעזרן לקקן (מרית גומי) בתנועות עדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
    מחלקים את התערובת בין כוסות הגשה ומעבירים למקרר ל-3 שעות או עד התייצבות (מומלץ למשך הלילה).
    בהגשה אפשר לגרר מעל שוקולד מריר או לפזר אבקת סוכר

    מוס שוקולד - כשר לפסח


    צילום סטילס: אפיק גבאי
    חזרה למתכונים