ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

פאי שוקולד בניחוח תפוז

מצרכים:

06/03/16 פאי שוקולד בניחוח תפוז
  • לבסיס הפאי
  • 135 גרם קמח( שמתי תמונה , כוס חד פעמית מלאה עם טיפה בטן)
  • 90 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות אבקת סוכר ( לא גדושות)
  • קורט מלח
  • 2 טיפות מיץ מלימון סחוט
  • 2 כפות מים
  • למלית שוקולד:
  • קופסת שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות גדושות ממרח השחר העולה (אפשר לשים בטעם קלאסי או בטעם תפוז. אני חילקתי את הגנאש ל2 קעריות ואז הוספתי בכל קערה טעם אחר, כף גדושה ממרח השחר העולה בכל קערה)

  • 1. מכינים את בסיס הפאי: מעבדים במיקסר עם וו הגיטרה עד ליצירת כדור( ברגע שנוצר כדור , להפסיק את המיקסר. מומלץ לא לעבד יותר מידי על מנת שיהיה פריך).
    לעטוף בשקית ניילון ולהכניס לקירור לרבע שעה.
    לשים על נייר אפייה את כדור הבצק ומעל עוד נייר אפיה ואז לרדד לעלה. לא דק מידי, כ1/2 סמ.
    להניח על תבניות פאי אישיות ולהדק. לחורר בעדינות עם מזלג ולהכניס למקפיא ל15 דקות.
    2. לחמם תנור טורבו 170 מעלות .להכניס את הפאי לתנור ולאפות עד להזהבה. להוציא ולקרר.
    3. מכינים את המלית: לחמם את השמנת המתוקה עם השוקולד( 300 גרם בסה\"כ) ולערבב עד ליצירת קרם גנאש חלק..
    לחלק לשתי קערות. בקערה אחת לשים כף גדושה ממרח השחר העולה בשפופרת בטעם קלאסי
    ובקערה השנייה כף ממרח בטעם תפוז.
    לערבב ולהגיע לקרם חלק.
    4. לצקת על תבניות הפאי את הגנאש ולהקפיא עד להתייצבות.
    5. לקשט כיד הדמיון הטובה עם פקאן מסוכרים, שבבי קוקוס, אגוזי בראס, שבבי בוטנים מסוכרים,...
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    פאי שוקולד בניחוח תפוז

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים:

    פאי שוקולד בניחוח תפוז

    1. מכינים את בסיס הפאי: מעבדים במיקסר עם וו הגיטרה עד ליצירת כדור( ברגע שנוצר כדור , להפסיק את המיקסר. מומלץ לא לעבד יותר מידי על מנת שיהיה פריך).
    לעטוף בשקית ניילון ולהכניס לקירור לרבע שעה.
    לשים על נייר אפייה את כדור הבצק ומעל עוד נייר אפיה ואז לרדד לעלה. לא דק מידי, כ1/2 סמ.
    להניח על תבניות פאי אישיות ולהדק. לחורר בעדינות עם מזלג ולהכניס למקפיא ל15 דקות.
    2. לחמם תנור טורבו 170 מעלות .להכניס את הפאי לתנור ולאפות עד להזהבה. להוציא ולקרר.
    3. מכינים את המלית: לחמם את השמנת המתוקה עם השוקולד( 300 גרם בסה"כ) ולערבב עד ליצירת קרם גנאש חלק..
    לחלק לשתי קערות. בקערה אחת לשים כף גדושה ממרח השחר העולה בשפופרת בטעם קלאסי
    ובקערה השנייה כף ממרח בטעם תפוז.
    לערבב ולהגיע לקרם חלק.
    4. לצקת על תבניות הפאי את הגנאש ולהקפיא עד להתייצבות.
    5. לקשט כיד הדמיון הטובה עם פקאן מסוכרים, שבבי קוקוס, אגוזי בראס, שבבי בוטנים מסוכרים,...
    מתכון וצילום: ליאת קאדר
    חזרה למתכונים