ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

3 דרכים להכין ציפוי שוקולד וממרח השחר

מצרכים לציפוי עוגה גדולה אחת

29/11/15 3 דרכים להכין ציפוי שוקולד וממרח השחר
  • 200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • כפית גדושה ממרח השחר העולה


  • אופן הכנה 1:
    מחממים את השמנת בסיר קטן, עד שהיא מגיעה לסף רתיחה. שמים את השוקולד והממרח בקערה ויוצקים עליהם את השמנת החמימה. מערבבים עד להמסה.

    אופן הכנה 2:
    שמים בסיר קטן את כל המצרכים, ומחממים מעל להבה נמוכה תוך ערבוב מתמיד, עד שכל המצרכים מתאחדים לתערובת אחידה ומבריקה.

    אופן הכנה 3:
    שמים את כל המצרכים בקערה ושמים במיקרוגל. מפעילים בפולסים של 20 שניות. בין הפעלה להפעלה מערבבים עד שהשוקולדים נמסו לחלוטין והתקבל מרקם חלק ומבריק (בערך 3 הפעלות).



    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    3 דרכים להכין ציפוי שוקולד וממרח השחר

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים לציפוי עוגה גדולה אחת



    אופן הכנה 1:
    מחממים את השמנת בסיר קטן, עד שהיא מגיעה לסף רתיחה. שמים את השוקולד והממרח בקערה ויוצקים עליהם את השמנת החמימה. מערבבים עד להמסה.

    אופן הכנה 2:
    שמים בסיר קטן את כל המצרכים, ומחממים מעל להבה נמוכה תוך ערבוב מתמיד, עד שכל המצרכים מתאחדים לתערובת אחידה ומבריקה.

    אופן הכנה 3:
    שמים את כל המצרכים בקערה ושמים במיקרוגל. מפעילים בפולסים של 20 שניות. בין הפעלה להפעלה מערבבים עד שהשוקולדים נמסו לחלוטין והתקבל מרקם חלק ומבריק (בערך 3 הפעלות).

    3 דרכים להכין ציפוי שוקולד וממרח השחר


    צילום סטילס: אפיק גבאי
    חזרה למתכונים