מצרכים לציפוי עוגה גדולה אחת
- 200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
250 מ"ל שמנת מתוקה
כפית גדושה ממרח השחר העולה
3 דרכים להכין ציפוי שוקולד וממרח השחר |
|
מצרכים לציפוי עוגה גדולה אחת
|
אופן הכנה 1: מחממים את השמנת בסיר קטן, עד שהיא מגיעה לסף רתיחה. שמים את השוקולד והממרח בקערה ויוצקים עליהם את השמנת החמימה. מערבבים עד להמסה. אופן הכנה 2: שמים בסיר קטן את כל המצרכים, ומחממים מעל להבה נמוכה תוך ערבוב מתמיד, עד שכל המצרכים מתאחדים לתערובת אחידה ומבריקה. אופן הכנה 3: שמים את כל המצרכים בקערה ושמים במיקרוגל. מפעילים בפולסים של 20 שניות. בין הפעלה להפעלה מערבבים עד שהשוקולדים נמסו לחלוטין והתקבל מרקם חלק ומבריק (בערך 3 הפעלות). ![]() צילום סטילס: אפיק גבאי |