ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

טארט במלית פאדג’ השחר אגוזים

חומרים לטארט בקוטר 28 ס"מ:

28/05/15 טארט במלית פאדג’ השחר אגוזים
  • לקלתית:
  • 245 גרם (13/4 כוסות) קמח
  • 45 גרם (1/3 כוס) אבקת קקאו
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1 ביצה
  • לקלתית:
  • 2 מיכלים (700 גרם) השחר אגוזים
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
  • 4 כפות קלואה או ליקר שוקולד
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 5 ביצים
  • טארט קל מאוד להכנה עם מלית נהדרת, המבוססת על ממרח השחר אגוזים בתוספת ביצים ושמנת מתוקה.

    1. מכינים את הקלתית:
      מעבדים קמח, קקאו, סוכר וחמאה במעבד מזון לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומעבדים לפירורים גסים. אוספים את הפירורים ומרפדים בהם תבנית טארט. מקפיאים 15 דקות.
      מחממים תנור ל-180 מעלות.
      מניחים על הבצק נייר אפייה ומפזרים עליו קטניות למשקולת. אופים 10 דקות, מסירים את הנייר והמשקולת ואופים עוד 5 דקות עד שהבצק בהיר ויבש.
      מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את החום ל-160 מעלות.

    2. ממלאים ואופים שוב:
      שמים את כל חומרי המלית בקערה ומערבבים היטב לתערובת אחידה. יוצקים על הקלתית.
      אופים כ-20 דקות עד שהמלית יציבה. מצננים לפני ההגשה.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    טארט במלית פאדג’ השחר אגוזים

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים לטארט בקוטר 28 ס"מ:

    טארט במלית פאדג’ השחר אגוזים
    טארט קל מאוד להכנה עם מלית נהדרת, המבוססת על ממרח השחר אגוזים בתוספת ביצים ושמנת מתוקה.

    1. מכינים את הקלתית:
      מעבדים קמח, קקאו, סוכר וחמאה במעבד מזון לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומעבדים לפירורים גסים. אוספים את הפירורים ומרפדים בהם תבנית טארט. מקפיאים 15 דקות.
      מחממים תנור ל-180 מעלות.
      מניחים על הבצק נייר אפייה ומפזרים עליו קטניות למשקולת. אופים 10 דקות, מסירים את הנייר והמשקולת ואופים עוד 5 דקות עד שהבצק בהיר ויבש.
      מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את החום ל-160 מעלות.

    2. ממלאים ואופים שוב:
      שמים את כל חומרי המלית בקערה ומערבבים היטב לתערובת אחידה. יוצקים על הקלתית.
      אופים כ-20 דקות עד שהמלית יציבה. מצננים לפני ההגשה.

    חזרה למתכונים