ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

כדורי שוקולד

מצרכים ל-20 כדורים

21/09/15 כדורי שוקולד
  • 150 גרם (25-30 יחידות) ביסקוויטים
  • 150 גרם (3 כפות גדושות מאוד) ממרח השחר העולה
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב או מים
  • 100 גרם קוקוס טחון, לציפוי


  • מועכים את הביסקוויטים לפירורים גסים, שמים את הפירורים בקערה ומוסיפים אליה את הממרח והחלב.
    מערבבים היטב לתערובת אחידה, ומעבירים את התערובת לקירור של שעתיים לפחות.
    שמים את הקוקוס בקופסה קטנה. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
    שמים מעט כדורים בקופסה, סוגרים ומנערים בעדינות לציפוי.
    חוזרים על הפעולה עם שאר הכדורים. מגישים או שומרים בקירור ארבעה ימים.
    ניתן לצפות באבקת קקאו, סוכריות צבעוניות, פירורי בייגלה או אגוזים.



    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    כדורי שוקולד

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-20 כדורים



    מועכים את הביסקוויטים לפירורים גסים, שמים את הפירורים בקערה ומוסיפים אליה את הממרח והחלב.
    מערבבים היטב לתערובת אחידה, ומעבירים את התערובת לקירור של שעתיים לפחות.
    שמים את הקוקוס בקופסה קטנה. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
    שמים מעט כדורים בקופסה, סוגרים ומנערים בעדינות לציפוי.
    חוזרים על הפעולה עם שאר הכדורים. מגישים או שומרים בקירור ארבעה ימים.
    ניתן לצפות באבקת קקאו, סוכריות צבעוניות, פירורי בייגלה או אגוזים.

    כדורי שוקולד


    צילום סטילס: אפיק גבאי
    חזרה למתכונים