ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

עוגיות השחר נימוחות

מצרכים ל-12 עוגיות

02/09/15 עוגיות השחר נימוחות
  • 3 כפות (150 גרם) ממרח השחר העולה
  • 1 ביצה
  • 40 גרם (כף גדושה מאוד) קמח תופח
  • קורט מלח גס (לא חובה)
  • 3 מרכיבים בלבד ויש לכם עוגיות ממכרות


    אופן הכנה:
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
    בקערה מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה וחלקה.
    מניחים כפיות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים (העוגיות מתרחבות באפייה). אם רוצים, מפזרים מעט מלח גס (2-3 גרגרים) מעל כל עוגיה.
    אופים 9 דקות, עד שהעוגיות מתנפחות ומקבלות מראה סדוק.
    מוציאים מהתנור ומניחים בצד כ 10 דקות על מנת שהעוגיות יתייצבו והשוליים יעשו פריכים.
    מחלצים מנייר האפייה ומגישים, ניתן לשמור בקופסה במקרר עד ארבעה ימים.



    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגיות השחר נימוחות

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-12 עוגיות

    3 מרכיבים בלבד ויש לכם עוגיות ממכרות


    אופן הכנה:
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
    בקערה מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה וחלקה.
    מניחים כפיות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים (העוגיות מתרחבות באפייה). אם רוצים, מפזרים מעט מלח גס (2-3 גרגרים) מעל כל עוגיה.
    אופים 9 דקות, עד שהעוגיות מתנפחות ומקבלות מראה סדוק.
    מוציאים מהתנור ומניחים בצד כ 10 דקות על מנת שהעוגיות יתייצבו והשוליים יעשו פריכים.
    מחלצים מנייר האפייה ומגישים, ניתן לשמור בקופסה במקרר עד ארבעה ימים.

    עוגיות השחר נימוחות


    צילום סטילס: אפיק גבאי
    חזרה למתכונים