ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

ריבועי בצק סבלה נימוח עם ממרח השחר, ריבת תות ושטרויזל ממרח השחר קלאסי

חומרים לתבנית אפיה מרובעת 20 X 30 ס"מ:

29/05/15 ריבועי בצק סבלה נימוח עם ממרח השחר, ריבת תות ושטרויזל ממרח השחר קלאסי
  • לבצק:
  • 1 כוס גדושה אגוזי פקאן או מלך
  • 3 חלמונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1 ו- 3/4 כוסות קמח
  • למילוי:
  • 1/2 כוס מרקחת תות (ללא תוספת סוכר)
  • 1/2 כוס ממרח השחר קלאסי
  • 1 כוס שברי שוקולד מריר
  • לפירורים:
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/4 כוס אגוזי פקאן או מלך קצוצים
  • 2 כפות סוכר

    1. לבצק: במעבד מזון מעבדים לקרם חלק חלמונים, סוכר, מלח וחמאה.

    2. מוסיפים קמח ואגוזים ומעבדים בזריזות עד לקבלת בצק רך ואחיד.

    3. מקררים במקרר כשעה.

    4. מוציאים מהמקרר, מפרישים 1/4 כמות בצק ושומרים אותה במקרר.

    5. את שארית הבצק משטחים בתבנית משומנת בעזרת האצבעות לקלתית אחידה.

    6. למילוי:בעזרת סכין מריחה מורחים שכבה אחידה של ריבה וממרח השחר על פני הבצק. מפזרים שברי שוקולד.

    7. לפירורים: ל1/4 מכמות הבצק הקר מוסיפים קמח, אגוזים וסוכר ומפוררים בעדינות בקצות האצבעות לפירורים.

    8. מפזרים את הפירורים על פני התבנית ואופים בתנור חם ב180 מעלות עד שהפירורים מזהיבים והעוגה מוכנה.

    9. מצננים לחלוטין, חותכים לריבועים - מלבנים ומגישים.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    ריבועי בצק סבלה נימוח עם ממרח השחר, ריבת תות ושטרויזל ממרח השחר קלאסי

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים לתבנית אפיה מרובעת 20 X 30 ס"מ:

    ריבועי בצק סבלה נימוח עם ממרח השחר, ריבת תות ושטרויזל ממרח השחר קלאסי

    1. לבצק: במעבד מזון מעבדים לקרם חלק חלמונים, סוכר, מלח וחמאה.

    2. מוסיפים קמח ואגוזים ומעבדים בזריזות עד לקבלת בצק רך ואחיד.

    3. מקררים במקרר כשעה.

    4. מוציאים מהמקרר, מפרישים 1/4 כמות בצק ושומרים אותה במקרר.

    5. את שארית הבצק משטחים בתבנית משומנת בעזרת האצבעות לקלתית אחידה.

    6. למילוי:בעזרת סכין מריחה מורחים שכבה אחידה של ריבה וממרח השחר על פני הבצק. מפזרים שברי שוקולד.

    7. לפירורים: ל1/4 מכמות הבצק הקר מוסיפים קמח, אגוזים וסוכר ומפוררים בעדינות בקצות האצבעות לפירורים.

    8. מפזרים את הפירורים על פני התבנית ואופים בתנור חם ב180 מעלות עד שהפירורים מזהיבים והעוגה מוכנה.

    9. מצננים לחלוטין, חותכים לריבועים - מלבנים ומגישים.

    חזרה למתכונים