ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

ניו יורק ציז קייק, נוגט אגוזים ומרקחת דובדבנים נוגט אגוזים

רשימת חומרים לתבנית עגולה מס. 26:

29/05/15 ניו יורק ציז קייק, נוגט אגוזים ומרקחת דובדבנים נוגט אגוזים
  • קלתית:
  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 1 כוס אגוזים (פקאן או מלך)
  • 1/4 כוס סוכר
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 2 כפות ממרח נוגט אגוזים
  • 4 כפות מרקחת דובדבנים (ללא תוספת סוכר)
  • למלית:
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות ממרח נוגט אגוזים
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה
  • 1 גביע גבינת שמנת (225 גרם)
  • 200 גרם גבינה לבנה 9%
  • לציפוי:
  • 2 גביעי שמנת חמוצה
  • 3 כפות סוכר
  • מעט גרגירי וניל

    1. לקלתית: טוחנים את הביסקווטים, הפקאן והסוכר לפירורים דקים. מוסיפים את החמאה וממרח הנוגט ומערבבים לתערובת פירורים לחה.

    2. משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ומהדקים את הפירורים לתחתית ולדפנות ויוצרים קלתית אחידה. מקררים.

    3. למלית: מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח.

    4. מערבבים ממרח נוגט עם שמנת מתוקה ומערבבים היטב.

    5. מערבבים את גבינת השמנת והגבינה הלבנה, מוסיפים את לביצים תוך כדי ערבול.

    6. מוסיפים את תערובת הנוגט לתערובת הגבינה ומערבבים לקרם אחיד.

    7. יוצקים את המלית על פני הקלתית הקרה ואופים בתנור בחום נמוך (165 מעלות) במשך כשעה עד שפני העוגה זהובים והיא מעט רוטטת במרכזה.

    8. מוציאים מהמקרר ומצננים מעט.

    9. לציפוי: מערבבים את כל מרכיב הציפוי, יוצקים מעל העוגה האפויה ואופים בתנור במשך כ-8 דקות נוספות

    10. מקררים 4 שעות לפחות לפני ההגשה.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    ניו יורק ציז קייק, נוגט אגוזים ומרקחת דובדבנים נוגט אגוזים

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים לתבנית עגולה מס. 26:

    ניו יורק ציז קייק, נוגט אגוזים ומרקחת דובדבנים נוגט אגוזים

    1. לקלתית: טוחנים את הביסקווטים, הפקאן והסוכר לפירורים דקים. מוסיפים את החמאה וממרח הנוגט ומערבבים לתערובת פירורים לחה.

    2. משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ומהדקים את הפירורים לתחתית ולדפנות ויוצרים קלתית אחידה. מקררים.

    3. למלית: מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח.

    4. מערבבים ממרח נוגט עם שמנת מתוקה ומערבבים היטב.

    5. מערבבים את גבינת השמנת והגבינה הלבנה, מוסיפים את לביצים תוך כדי ערבול.

    6. מוסיפים את תערובת הנוגט לתערובת הגבינה ומערבבים לקרם אחיד.

    7. יוצקים את המלית על פני הקלתית הקרה ואופים בתנור בחום נמוך (165 מעלות) במשך כשעה עד שפני העוגה זהובים והיא מעט רוטטת במרכזה.

    8. מוציאים מהמקרר ומצננים מעט.

    9. לציפוי: מערבבים את כל מרכיב הציפוי, יוצקים מעל העוגה האפויה ואופים בתנור במשך כ-8 דקות נוספות

    10. מקררים 4 שעות לפחות לפני ההגשה.

    חזרה למתכונים