ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

חביתיות במילוי נוגט אגוזים וגבינת ריקוטה

מצרכים ל-16 חביתיות בקוטר 15 ס”מ כל אחת

19/05/15 חביתיות במילוי נוגט אגוזים וגבינת ריקוטה
  • לבלילת החביתיות:
  • 4 ביצים
  • 2 וחצי כוסות חלב
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כפות ממרח השחר העולה
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • למלית:
  • 20 כפות גדושות גבינת ריקוטה
  • 20 כפות שטוחות ממרח נוגט אגוזים
  • לרוטב:
  • 16 כפות ממרח השחר העולה
  • 16 כפות שמנת מתוקה
  • 6 כפות יין קינוח או יין מתוק
  • לקישוט:
  • דובדבני אמרנה

    1. ההכנה:
      1. מכינים את הבלילה לחביתיות:
      2. מערבבים בקערה את כל החומרים.
      3. משמנים בספריי מחבת קטנה (קוטר בסיסה 15 ס\\\"מ), מחממים על אש בינונית עד שהמחבת חמה, יוצקים מעט מהבלילה ומטגנים חביתית דקיקה. הופכים על צלחת וממשיכים בטיגון כל החביתיות

    2. למלית:
      מערבבים את הגבינה עם ממרח נוגט האגוזים,
      שמים מעט מהמלית בקצה כל חביתית ומגלגלים.

    3. לרוטב:
      מערבבים ממרח השחר העולה, שמנת מתוקה ויין.
      אם הרוטב דליל מידי מוסיפים עוד ממרח לדרגה הרצויה. מגישים את החביתיות עם הרוטב ודובדבני אמרנה.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    חביתיות במילוי נוגט אגוזים וגבינת ריקוטה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-16 חביתיות בקוטר 15 ס”מ כל אחת

    חביתיות במילוי נוגט אגוזים וגבינת ריקוטה

    1. ההכנה:
      1. מכינים את הבלילה לחביתיות:
      2. מערבבים בקערה את כל החומרים.
      3. משמנים בספריי מחבת קטנה (קוטר בסיסה 15 ס\"מ), מחממים על אש בינונית עד שהמחבת חמה, יוצקים מעט מהבלילה ומטגנים חביתית דקיקה. הופכים על צלחת וממשיכים בטיגון כל החביתיות

    2. למלית:
      מערבבים את הגבינה עם ממרח נוגט האגוזים,
      שמים מעט מהמלית בקצה כל חביתית ומגלגלים.

    3. לרוטב:
      מערבבים ממרח השחר העולה, שמנת מתוקה ויין.
      אם הרוטב דליל מידי מוסיפים עוד ממרח לדרגה הרצויה. מגישים את החביתיות עם הרוטב ודובדבני אמרנה.

    מתכון - ליאורה קרן
    צילום - בועז לביא
    חזרה למתכונים