ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

קרם השחר – פירות יער

מצרכים:

28/05/15 קרם השחר – פירות יער
  • 6-7 פטל / אוכמניות או מיקס מעורב של פירות יער קפואים
  • 4 כפות שמנת מתוקה
  • 2 כפות ממרח השחר

    1. בסיר קטן מניחים את פירות היער והשמנת ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים על אש נמוכה עד שפירות היער מתרככים והשמנת הופכת את צבעה לורוד.

    2. מעבירים למעבד מזון או בלנדר סטיק וטוחנים את השמנת עם פירות היער. אם אתם מעדיפים מרקם עדין של פירות יער במילוי שלכם, פשוט תמעכו את הפירות עם מזלג ולא במעבד מזון.

    3. בקערה קטנה מערבבים את ממרח השחר עם השמנת והפירות שנטחנו (או נמעכו במזלג) ומערבבים היטב עד שנוצר קרם.

    4. ממלאים את הסופגניה ומגישים עם פירות יער בצד.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    קרם השחר – פירות יער

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים:

    קרם השחר – פירות יער

    1. בסיר קטן מניחים את פירות היער והשמנת ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים על אש נמוכה עד שפירות היער מתרככים והשמנת הופכת את צבעה לורוד.

    2. מעבירים למעבד מזון או בלנדר סטיק וטוחנים את השמנת עם פירות היער. אם אתם מעדיפים מרקם עדין של פירות יער במילוי שלכם, פשוט תמעכו את הפירות עם מזלג ולא במעבד מזון.

    3. בקערה קטנה מערבבים את ממרח השחר עם השמנת והפירות שנטחנו (או נמעכו במזלג) ומערבבים היטב עד שנוצר קרם.

    4. ממלאים את הסופגניה ומגישים עם פירות יער בצד.

    צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
    חזרה למתכונים