ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

פבלובה במילוי מוס ממרח אגוזים השחר העולה

חומרים לכ-20 יחידות

28/05/15 פבלובה במילוי מוס ממרח אגוזים השחר העולה
  • 4 חלבונים
  • ¼1 כוסות סוכר (250 גרם)
  • גרידה מלימון אחד
  • לרוטב:
  • 150 גרם תותים
  • או פירות אדומים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מיץ לימון
  • למילוי:
  • 2 מכלי שמנת מתוקה
  • להקצפה (500 מ"ל)
  • 1/2 מכל ממרח אגוזים השחר העולה (175 גרם)

    1. פבלובה:
      בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף כדקה. מקפלים לתוך הקצף את שארית הסוכר. מחממים את התנור לחום של 100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת שקית זילוף או בעזרת כף מזלפים בתבנית עיגול בקוטר כ-6 ס\"מ וממשיכים לזלף מעל השולים עיגולים נוספים עד לגובה של שלושה פסים (לקבלת מעין סלסלה עם שוליים בגובה 4 ס\"מ). משתדלים לזלף בדייקנות כדי שהשוליים לא יתמוטטו. מעבירים לתנור ואופים שעתיים וחצי, או עד שהמרנג מתייבש לגמרי.

    2. מילוי:
      מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. בקערה קטנה מערבבים יחד ממרח אגוזים השחר העולה עם 3 כפות קצפת עד לקבלת בלילה אחידה. מקפלים את קרם האגוזים בעדינות לתוך השמנת המוקצפת עד לקבלת מוס אגוזים אחיד. מעבירים לצינון במקרר עד לשימוש.

    3. רוטב:
      שמים בבלנדר את הפירות, הסוכר ומיץ הלימון ומפעילים עד לקבלת רוטב אחיד.

    4. הרכבת המנה:
      ממלאים את סלסלות המרנג ב-2 כפות ממוס האגוזים, יוצקים מעל מעט מהרוטב ומגישים.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    פבלובה במילוי מוס ממרח אגוזים השחר העולה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים לכ-20 יחידות

    פבלובה במילוי מוס ממרח אגוזים השחר העולה

    1. פבלובה:
      בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף כדקה. מקפלים לתוך הקצף את שארית הסוכר. מחממים את התנור לחום של 100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת שקית זילוף או בעזרת כף מזלפים בתבנית עיגול בקוטר כ-6 ס"מ וממשיכים לזלף מעל השולים עיגולים נוספים עד לגובה של שלושה פסים (לקבלת מעין סלסלה עם שוליים בגובה 4 ס"מ). משתדלים לזלף בדייקנות כדי שהשוליים לא יתמוטטו. מעבירים לתנור ואופים שעתיים וחצי, או עד שהמרנג מתייבש לגמרי.

    2. מילוי:
      מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. בקערה קטנה מערבבים יחד ממרח אגוזים השחר העולה עם 3 כפות קצפת עד לקבלת בלילה אחידה. מקפלים את קרם האגוזים בעדינות לתוך השמנת המוקצפת עד לקבלת מוס אגוזים אחיד. מעבירים לצינון במקרר עד לשימוש.

    3. רוטב:
      שמים בבלנדר את הפירות, הסוכר ומיץ הלימון ומפעילים עד לקבלת רוטב אחיד.

    4. הרכבת המנה:
      ממלאים את סלסלות המרנג ב-2 כפות ממוס האגוזים, יוצקים מעל מעט מהרוטב ומגישים.

    חזרה למתכונים