ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

בראוניס עם עדשים צבעוניות

לתבנית 30X20 ס"מ

10/05/15 בראוניס עם עדשים צבעוניות
  • 400 גרם ממרח השחר העולה
  • 250 גרם חמאה
  • 1/2 2 (500 גרם) כוסות סוכר
  • 6 ביצים
  • 3 כפות אבקת קקאו (לא שוקולית!)
  • 1 כוס (140 גרם) קמח
  • 1/2 כוס סוכריות עדשים קטנות

    1. ממיסים בהדרגה, במיקרוגל, את הממרח, החמאה והסוכר. מערבבים לקרם חלק ומבריק. מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מנפים לקערה את הקמח ואבקת הקקאו ומערבבים בתנועות קיפול לקבלת עיסה אחידה.

    2. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות. מוציאים, מפזרים את סוכריות העדשים ואופים עוד כ-12 דקות (להיזהר מאפיית יתר, הבראוניס צריכים להיות רכים).

    3. מוציאים, מצננים, חותכים לקוביות ומגישים.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    בראוניס עם עדשים צבעוניות

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    לתבנית 30X20 ס"מ

    בראוניס עם עדשים צבעוניות

    1. ממיסים בהדרגה, במיקרוגל, את הממרח, החמאה והסוכר. מערבבים לקרם חלק ומבריק. מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מנפים לקערה את הקמח ואבקת הקקאו ומערבבים בתנועות קיפול לקבלת עיסה אחידה.

    2. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל־170 מעלות. מוציאים, מפזרים את סוכריות העדשים ואופים עוד כ-12 דקות (להיזהר מאפיית יתר, הבראוניס צריכים להיות רכים).

    3. מוציאים, מצננים, חותכים לקוביות ומגישים.

    מתכון - עמית דונסקוי
    צילום - כפיר חרבי
    חזרה למתכונים