ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

נוגט אגוזים – פיסטוקים

חומרים:

28/05/15 נוגט אגוזים – פיסטוקים
  • 2 כפות ממרח נוגט אגוזים השחר
  • 1/2 כפית מחית פיסטוקים (לא חובה)
  • 12-15 פיסטוקים, קלופים ולא קלויים
  • 3 כפות שמנת מתוקה

    1. טוחנים את הפיסטוקים או קוצצים דק עם סכין. משאירים 2-3 פיסטוקים בצד לקישוט.

    2. מערבבים את ממרח הנוגט אגוזים עם השמנת והמחית עד שנוצר קרם חלק. מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים ומערבבים.

    3. ממלאים את הסופגניה ומקשטים בפיסטוקים קצוצים גס מלמעלה (משאירים תלולית ממרח מעל הסופגניה כדי שהפיסטוקים ידבקו).

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    נוגט אגוזים – פיסטוקים

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים:

    נוגט אגוזים – פיסטוקים

    1. טוחנים את הפיסטוקים או קוצצים דק עם סכין. משאירים 2-3 פיסטוקים בצד לקישוט.

    2. מערבבים את ממרח הנוגט אגוזים עם השמנת והמחית עד שנוצר קרם חלק. מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים ומערבבים.

    3. ממלאים את הסופגניה ומקשטים בפיסטוקים קצוצים גס מלמעלה (משאירים תלולית ממרח מעל הסופגניה כדי שהפיסטוקים ידבקו).

    צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
    חזרה למתכונים