|
- 2 כפות ממרח נוגט אגוזים השחר
1/2 כפית מחית פיסטוקים (לא חובה) 12-15 פיסטוקים, קלופים ולא קלויים 3 כפות שמנת מתוקה
|
- טוחנים את הפיסטוקים או קוצצים דק עם סכין. משאירים 2-3 פיסטוקים בצד לקישוט.
- מערבבים את ממרח הנוגט אגוזים עם השמנת והמחית עד שנוצר קרם חלק. מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים ומערבבים.
- ממלאים את הסופגניה ומקשטים בפיסטוקים קצוצים גס מלמעלה (משאירים תלולית ממרח מעל הסופגניה כדי שהפיסטוקים ידבקו).
צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
|