ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

השחר – אגוזים

חומרים:

28/05/15 השחר – אגוזים
  • 2 כפות גדושות ממרח השחר אגוזים ונוגט אגוזים (מגיע באריזה אחת)
  • 5 כפות שמנת מתוקה
  • כפית ברס (אגוזי לוז מקורמלים וקצוצים גס – קונים מוכן בחנויות מתמחות)

    1. שמים את הממרח בקערה ומוסיפים את השמנת. מערבבים היטב עד שנוצר רוטב חלק. בהתחלה זה יראה כאילו 2 המצרכים לא מתחברים, כמה שניות של סבלנות וזה מסתדר.

    2. אם אין לכם ממרח נוגט, תשתמשו בממרח השחר הרגיל + כפית אבקת נוגט (להשיג בחנויות אפייה מתמחות).

    3. מוסיפים את הברס, מערבבים ומגישים לצד צ\'ורוס או טובלים ברוטב סופגניות קטנות.

    4. אין לכם ברס? השתמשו בבוטנים קצוצים גס (לא ממולחים) או אגוזי לוז קלויים וקצוצים.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    השחר – אגוזים

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים:

    השחר – אגוזים

    1. שמים את הממרח בקערה ומוסיפים את השמנת. מערבבים היטב עד שנוצר רוטב חלק. בהתחלה זה יראה כאילו 2 המצרכים לא מתחברים, כמה שניות של סבלנות וזה מסתדר.

    2. אם אין לכם ממרח נוגט, תשתמשו בממרח השחר הרגיל + כפית אבקת נוגט (להשיג בחנויות אפייה מתמחות).

    3. מוסיפים את הברס, מערבבים ומגישים לצד צ'ורוס או טובלים ברוטב סופגניות קטנות.

    4. אין לכם ברס? השתמשו בבוטנים קצוצים גס (לא ממולחים) או אגוזי לוז קלויים וקצוצים.

    צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
    חזרה למתכונים