סופגניות צ'ורוס עם מטבלים מושלמים
|
|
המתכון, עם מעט שינויים, מהבלוג simply delicious
- מניחים בסיר את המים, החמאה, הסוכר והמלח. מעבירים לרתיחה עדינה עד שהחמאה נמסה לגמרי.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים נמרצות עם כף מעץ עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר, בערך 2 דקות.
- מורידים מהאש ומעבירים לקערה מיקסר עם וו גיטרה. מניחים לבצק לנוח בקערה 5 דקות.
- מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית ומוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת עד שהן נטמעות היטב בבצק והוא הופך רק ודביק.
- מחממים שמן עמוק בסיר. איך יודעים שהשמן חם מספיק? מכניסים ידית של כף מעץ לשמן, אם מופיעות בועות קטנות מסביב, זה אומר שהשמן שלכם בטמפרטורה הנכונה.
- מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר בצורת כוכב, מזלפים רצועות צ'ורוס לתוך השמן ומטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
- מגלגלים את הצ'ורוס בסוכר (אפשר להוסיף גם קצת קינמון) ומגישים עם אחד ממטבלי השחר העולה.
צילום ומתכונים: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
|