ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

בקלאווה פיסטוק והשחר העולה

מצרכים:

26/02/23 בקלאווה פיסטוק והשחר העולה
  • שיפוד גדול
  • עלי פילו
  • 150 גרם חמאה מומסת
  • 1 חבילה של ממרח השחר העולה
  • 300 גרם פיסטוק טחון
  • לציפוי : סירופ סוכר העשוי מיחס של 1:1 סוכר ומים מבושלים יחד

  • אופן ההכנה:
    1. פורסים עלה פילו, משמנים היטב מניחים מעל עלה נוסף ומשמנים בשנית.
    2. מניחים בקצה העלה פילו שיפוד ומקפלים את הפילו מעליו
    3. מורחים ממרח השחר העולה ופיסטוק בנדיבות על עלה הפילו.
    4. מגלגלים את עלה הפילו בזהירות, שולפים את השיפוד ומקווצ'צ'ים את הגליל שנוצר
    5. חוזרים על הפעולה עם יתר על הפילו ומעבירים לתבנית משומנת
    6. מעבירים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-25 דקות. לאחר האפייה יוצקים סירופ סוכר
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    בקלאווה פיסטוק והשחר העולה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים:


    אופן ההכנה:
    1. פורסים עלה פילו, משמנים היטב מניחים מעל עלה נוסף ומשמנים בשנית.
    2. מניחים בקצה העלה פילו שיפוד ומקפלים את הפילו מעליו
    3. מורחים ממרח השחר העולה ופיסטוק בנדיבות על עלה הפילו.
    4. מגלגלים את עלה הפילו בזהירות, שולפים את השיפוד ומקווצ'צ'ים את הגליל שנוצר
    5. חוזרים על הפעולה עם יתר על הפילו ומעבירים לתבנית משומנת
    6. מעבירים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-25 דקות. לאחר האפייה יוצקים סירופ סוכר
    חזרה למתכונים