ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

נקניק מצה השחר

מצרכים:

26/02/23 נקניק מצה השחר
  • 200 גרם ממרח השחר העולה
  • 3/4 כוס שמנת להקצפה
  • 1 כף קקאו
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס חלב
  • 10 מצות מפוררות
  • לציפוי : קוקוס טחון

  • אופן ההכנה:
    1. מחממים בסיר שמנת, חלב, קקאו ותמצית וניל. מוסיפים ממרח השחר העולה ובוחשים בעזרת מטרפה. מסירים מהאש, מוסיפים את שברי המצות ומערבבים עד לאיחוד.
    2. פורסים נייר אפייה על משטח העבודה, מעבירים את בלילת המצות ויוצרים צורת נקניק ומהדקים בעזרת נייר האפייה. מעבירים לצינון במקרר
    3. מחלצים את הנקניק השוקולד והמצות לאחר הצינון מנייר האפייה ומצפים בקוקוס. פורסים את הנקניק לפרוסות עגולות ושומרים במקרר.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    נקניק מצה השחר

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים:

    כשר לפסח

    אופן ההכנה:
    1. מחממים בסיר שמנת, חלב, קקאו ותמצית וניל. מוסיפים ממרח השחר העולה ובוחשים בעזרת מטרפה. מסירים מהאש, מוסיפים את שברי המצות ומערבבים עד לאיחוד.
    2. פורסים נייר אפייה על משטח העבודה, מעבירים את בלילת המצות ויוצרים צורת נקניק ומהדקים בעזרת נייר האפייה. מעבירים לצינון במקרר
    3. מחלצים את הנקניק השוקולד והמצות לאחר הצינון מנייר האפייה ומצפים בקוקוס. פורסים את הנקניק לפרוסות עגולות ושומרים במקרר.
    חזרה למתכונים