ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

עוגת בננה

מצרכים:

31/01/23 עוגת בננה
  • 4 בננות מרוסקות
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3 ביצים לבן
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 2+1/4 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית וניל
  • 150 גרם ממרח השחר העולה בשקית זילוף
  • לקישוט:
  • בננה פרוסה לאורכה

  • אופן ההכנה:
    1. מערבבים יחד את מרכיבי העוגה מלבד ממרח השחר העולה
    2. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה ומניחים חצי מבלילת העוגה בתבנית
    3. מזלפים שני פסים של ממרח השחר העולה על פני הבלילה, ומכסים בעזרת יתרת הבלילה
    4. מניחים מעל פני הבלילה את הבננה הפרוסה לאורכה
    5. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגת בננה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים:


    אופן ההכנה:
    1. מערבבים יחד את מרכיבי העוגה מלבד ממרח השחר העולה
    2. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה ומניחים חצי מבלילת העוגה בתבנית
    3. מזלפים שני פסים של ממרח השחר העולה על פני הבלילה, ומכסים בעזרת יתרת הבלילה
    4. מניחים מעל פני הבלילה את הבננה הפרוסה לאורכה
    5. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות
    חזרה למתכונים