עוגת ממרח השחר טבעונית כשרה לפסח
|
מצרכים לתבנית עוגה (אינגליש רחבה)
- רטובים
כוס חלב סויה ⅓ כוס בננה מעוכה ½2 כפות חומץ ⅔ עד 1 כוס סוכר חום ¼ כוס ממרח השחר פרווה ¼ כוס שמן
יבשים ¼2 כוסות קמח ללא גלוטן כשר לפסח* ½2 כפיות אבקת אפייה ¼ כוס קקאו
תוספות חופן גדושה שוקולד צ'יפס
ציפוי כמה כפות ממרח השחר פרווה


|
אופן ההכנהלחמם תנור על 180 מעלות לערבב בקערה את המרכיבים הרטובים לנפות פנימה דרך מסננת דקה את המרכיבים היבשים ולערבב טוב להוסיף תוספות ולקפל פנימה. להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה לאפות 30-35 דקות עד ששיפוד יוצא לח ונקי יחסית ממרכז העוגה לקרר ואז לצפות בשכבה של ממרח השחר פרווה הערות והמרות:• תמי / כרגיל / תופח כשר לפסח וכו • אפשר קמח רגיל • אפשר קמח מלא • אפשר רסק תפוחים במקום בננה • אפשר לקשט בקוקוס או בוטנים מתכון- שקמה יעקובי, "טבעונית"
https://tivoneat.co.il/gf-chocolate-cake
|