ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

עוגת רוגלך ברינג גבוה

רינג גבוה בקוטר 26 - 24 סיר ג'חנון בקוטר 26

13/01/22 עוגת רוגלך ברינג גבוה
  • מרכיבים:
  • 500 גרם קמח לבן
  • 1.5 כפות שמרים יבשים
  • שמרים יבשים (10 גרם)
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 1 ביצה- לגרסה טבעונית ניתן להשמיט ולהוסיף 3 כפות שמן קנולה
  • 150 גרם נטורינה חמאה
  • 1 כוס חלב שקדים פושר
  • למלית:
  • ממרח השחר פרווה
  • להברשה אחרי הקיפול השני:
  • סילאן ותערובת של קינמון וקקאו ( 5 כפות קקאו + 2 כפות קינמון)
  • להברשה:
  • 1 ביצה טרופה עם כפית שמן זית – לגרסה טבעונית להבריש עם סילאן מהול במים
  • לציפוי לאחר האפייה:
  • סירופ סוכר שעשוי ממים וסוכר ביחס של 1:2 וכפית מי ורדים.
  • עוגת רוגלך במילוי השחר שכולם יאהבו, פרווה וטבעונית. הכי פשוטה וטעימה

    אופן ההכנה:
    במיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים, סוכר , מערבבים ויוצרים גומה.
    מניחים בגומה את שאר מרכיבי הבצק ולשים כ- 6 דקות לקבלת בצק מגובש וחלק.
    מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון, מתפיחים שעה בטמפ' החדר או 6 שעות במקרר.
    מעבירים למשטח מקומח ומחלקים לשלושה חלקים.
    מרדדים כל חלק למלבן דק ככול האפשר, מורחים מלית ממרח השחר ומקפלים לאורך, מרדדים עוד לדיקוק הבצק, מברישים סילאן ומפזרים קקאו וקינמון .
    בעזרת גלגלת פיצה חותכים משולשים., מגלגלים לרוגלך ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה
    חוזרים על התהליך עם שאר הבצק.
    מתפיחים 30 דקות
    מברישים בביצה סילאן מהול ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות .
    אופים ב כ-35 דקות , בינתיים מכינים את הסירופ.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגת רוגלך ברינג גבוה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    רינג גבוה בקוטר 26 - 24 סיר ג'חנון בקוטר 26

    טבעוני
    עוגת רוגלך במילוי השחר שכולם יאהבו, פרווה וטבעונית. הכי פשוטה וטעימה

    אופן ההכנה:
    במיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים, סוכר , מערבבים ויוצרים גומה.
    מניחים בגומה את שאר מרכיבי הבצק ולשים כ- 6 דקות לקבלת בצק מגובש וחלק.
    מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון, מתפיחים שעה בטמפ' החדר או 6 שעות במקרר.
    מעבירים למשטח מקומח ומחלקים לשלושה חלקים.
    מרדדים כל חלק למלבן דק ככול האפשר, מורחים מלית ממרח השחר ומקפלים לאורך, מרדדים עוד לדיקוק הבצק, מברישים סילאן ומפזרים קקאו וקינמון .
    בעזרת גלגלת פיצה חותכים משולשים., מגלגלים לרוגלך ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה
    חוזרים על התהליך עם שאר הבצק.
    מתפיחים 30 דקות
    מברישים בביצה סילאן מהול ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות .
    אופים ב כ-35 דקות , בינתיים מכינים את הסירופ.
    חזרה למתכונים