ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

עוגת רוגלך ברינג גבוה

רינג גבוה בקוטר 26 - 24 סיר ג'חנון בקוטר 26

13/01/22 עוגת רוגלך ברינג גבוה
  • מרכיבים:
  • 500 גרם קמח לבן
  • 1.5 כפות שמרים יבשים
  • שמרים יבשים (10 גרם)
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 1 ביצה- לגרסה טבעונית ניתן להשמיט ולהוסיף 3 כפות שמן קנולה
  • 150 גרם נטורינה חמאה
  • 1 כוס חלב שקדים פושר
  • למלית:
  • ממרח השחר פרווה
  • להברשה אחרי הקיפול השני:
  • סילאן ותערובת של קינמון וקקאו ( 5 כפות קקאו + 2 כפות קינמון)
  • להברשה:
  • 1 ביצה טרופה עם כפית שמן זית – לגרסה טבעונית להבריש עם סילאן מהול במים
  • לציפוי לאחר האפייה:
  • סירופ סוכר שעשוי ממים וסוכר ביחס של 1:2 וכפית מי ורדים.
  • עוגת רוגלך במילוי השחר שכולם יאהבו, פרווה וטבעונית. הכי פשוטה וטעימה

    אופן ההכנה:
    במיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים, סוכר , מערבבים ויוצרים גומה.
    מניחים בגומה את שאר מרכיבי הבצק ולשים כ- 6 דקות לקבלת בצק מגובש וחלק.
    מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון, מתפיחים שעה בטמפ' החדר או 6 שעות במקרר.
    מעבירים למשטח מקומח ומחלקים לשלושה חלקים.
    מרדדים כל חלק למלבן דק ככול האפשר, מורחים מלית ממרח השחר ומקפלים לאורך, מרדדים עוד לדיקוק הבצק, מברישים סילאן ומפזרים קקאו וקינמון .
    בעזרת גלגלת פיצה חותכים משולשים., מגלגלים לרוגלך ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה
    חוזרים על התהליך עם שאר הבצק.
    מתפיחים 30 דקות
    מברישים בביצה סילאן מהול ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות .
    אופים ב כ-35 דקות , בינתיים מכינים את הסירופ.
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    חדש! ממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגת רוגלך ברינג גבוה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    רינג גבוה בקוטר 26 - 24 סיר ג'חנון בקוטר 26

    טבעוני
    עוגת רוגלך במילוי השחר שכולם יאהבו, פרווה וטבעונית. הכי פשוטה וטעימה

    אופן ההכנה:
    במיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים, סוכר , מערבבים ויוצרים גומה.
    מניחים בגומה את שאר מרכיבי הבצק ולשים כ- 6 דקות לקבלת בצק מגובש וחלק.
    מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון, מתפיחים שעה בטמפ' החדר או 6 שעות במקרר.
    מעבירים למשטח מקומח ומחלקים לשלושה חלקים.
    מרדדים כל חלק למלבן דק ככול האפשר, מורחים מלית ממרח השחר ומקפלים לאורך, מרדדים עוד לדיקוק הבצק, מברישים סילאן ומפזרים קקאו וקינמון .
    בעזרת גלגלת פיצה חותכים משולשים., מגלגלים לרוגלך ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה
    חוזרים על התהליך עם שאר הבצק.
    מתפיחים 30 דקות
    מברישים בביצה סילאן מהול ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות .
    אופים ב כ-35 דקות , בינתיים מכינים את הסירופ.
    חזרה למתכונים