ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

עוגת מוס השחר

מצרכים:

13/01/22 עוגת מוס השחר
  • תבנית קוטר 24
  • מצרכים לתחתית:
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3 כפות קקאו
  • 1+1/4 כוסות קמח תופח (אפשר כשר לפסח)
  • 1 כוס חלב
  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • למלית :
  • 1 מיכל ממרח השחר
  • קורט מלח
  • 3 כפות פודינג בטעם שוקולד
  • 250 מ"ל שמנת להקצפה
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 2 כפות ג'לטין מעורבבות ב- 3 כפות מים
  • לציפוי:
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד לבן

  • אופן ההכנה:
    בקערת מיקסר מקציפים יחד חמאה וסוכר, מוסיפים את הביצים אחת אחת.
    מוסיפים את החלב ומקציפים.
    מוסיפים קמח תופח וקקאו ומערבבים עד לאיחוד.
    משטחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 25 דקות ומצננים.
    מקציפים שמנת עם פודינג שוקולד לקרם רך, מוסיפים גבינת שמנת ומקציפים.
    ממיסים את הג'לטין 25 שניות במיקרוגל, מוסיפים את ממרח השחר והג'לטין
    מקציפים לקרם ומוזגים על העוגה.
    מכניסים לקירור של שעתיים.
    ממיסים בפולסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 מ"ל שמנת .
    ממיסים את שאר השמנת עם השוקולד המריר
    מוזגים את גנאש השוקולד המריר על העוגה.
    מנקדים את העוגה עם השוקולד הלבן, ניתן לשחק עם קיסם בין הצבעים ליצירת מראה משוייש.
    מכניסים לקירור.
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    חדש! ממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגת מוס השחר

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים:

    כשר לפסח

    אופן ההכנה:
    בקערת מיקסר מקציפים יחד חמאה וסוכר, מוסיפים את הביצים אחת אחת.
    מוסיפים את החלב ומקציפים.
    מוסיפים קמח תופח וקקאו ומערבבים עד לאיחוד.
    משטחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 25 דקות ומצננים.
    מקציפים שמנת עם פודינג שוקולד לקרם רך, מוסיפים גבינת שמנת ומקציפים.
    ממיסים את הג'לטין 25 שניות במיקרוגל, מוסיפים את ממרח השחר והג'לטין
    מקציפים לקרם ומוזגים על העוגה.
    מכניסים לקירור של שעתיים.
    ממיסים בפולסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 מ"ל שמנת .
    ממיסים את שאר השמנת עם השוקולד המריר
    מוזגים את גנאש השוקולד המריר על העוגה.
    מנקדים את העוגה עם השוקולד הלבן, ניתן לשחק עם קיסם בין הצבעים ליצירת מראה משוייש.
    מכניסים לקירור.
    חזרה למתכונים