אופן ההכנה: בקערת מיקסר מקציפים יחד חמאה וסוכר, מוסיפים את הביצים אחת אחת. מוסיפים את החלב ומקציפים. מוסיפים קמח תופח וקקאו ומערבבים עד לאיחוד. משטחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 25 דקות ומצננים. מקציפים שמנת עם פודינג שוקולד לקרם רך, מוסיפים גבינת שמנת ומקציפים. ממיסים את הג'לטין 25 שניות במיקרוגל, מוסיפים את ממרח השחר והג'לטין מקציפים לקרם ומוזגים על העוגה. מכניסים לקירור של שעתיים. ממיסים בפולסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 מ"ל שמנת . ממיסים את שאר השמנת עם השוקולד המריר מוזגים את גנאש השוקולד המריר על העוגה. מנקדים את העוגה עם השוקולד הלבן, ניתן לשחק עם קיסם בין הצבעים ליצירת מראה משוייש. מכניסים לקירור.
למלית : 1 מיכל ממרח השחר קורט מלח 3 כפות פודינג בטעם שוקולד 250 מ"ל שמנת להקצפה 200 גרם גבינת שמנת 2 כפות ג'לטין מעורבבות ב- 3 כפות מים
לציפוי: 250 מ"ל שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד מריר 100 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה: בקערת מיקסר מקציפים יחד חמאה וסוכר, מוסיפים את הביצים אחת אחת. מוסיפים את החלב ומקציפים. מוסיפים קמח תופח וקקאו ומערבבים עד לאיחוד. משטחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 25 דקות ומצננים. מקציפים שמנת עם פודינג שוקולד לקרם רך, מוסיפים גבינת שמנת ומקציפים. ממיסים את הג'לטין 25 שניות במיקרוגל, מוסיפים את ממרח השחר והג'לטין מקציפים לקרם ומוזגים על העוגה. מכניסים לקירור של שעתיים. ממיסים בפולסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 מ"ל שמנת . ממיסים את שאר השמנת עם השוקולד המריר מוזגים את גנאש השוקולד המריר על העוגה. מנקדים את העוגה עם השוקולד הלבן, ניתן לשחק עם קיסם בין הצבעים ליצירת מראה משוייש. מכניסים לקירור.