מרכיבים:
- כלי לטרייפל
1 חבילת נשיקות מרנג בטעם וניל
250 מ"ל שמנת להקצפה (לגרסה טבעונית שמנת צמחית)
200 גרם ממרח השחר
3 כפות פודינג בטעם שוקולד
1 כפית קפה נמס גרגירים
1 צנצנת דובדבנים משומרים
3 כפות סוכר
1 חבילת תותים
100 גרם ממרח השחר בשקית זילוף


טרייפל עם פירות ונשיקות מרנג |
|
מרכיבים:
![]() ![]() |
אופן ההכנה: בסיר מצמצמים את הדובדבנים עם הנוזל והסוכר תוך כדי ערבוב ומצננים. בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת להקצפה, פודינג שוקולד וממרח השחר בקערת טרייפל מניחים שכבת נשיקות מרנג – ניתן גם לשבור כמה. ממלאים בקרם ומפזרים חצאי תותים מסביב לכלי ממלאים שוב במרנג ובקרם ומפזרים מעל תותים, דובדבנים ורוטב דובדבן. שומרים בקירור עד הגשה. |