ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

קרם נוגט ופסיפלורה

חומרים:

28/05/15 קרם נוגט ופסיפלורה
  • 2 פסיפלורה
  • כף ליקר פסיפלורה (אני השתמשתי בשיכר דאנו פסיפלורה)
  • 2 כפות ממרח השחר אגוזים ונוגט אגוזים (מגיע באריזה אחת)
  • 2 כפות שמנת מתוקה

    1. מרוקנים את הפסיפלורה מהמיץ. ניתן להשתמש גם בגרעינים השחורים או להוציא אותם.

    2. מערבבים בקערה את כל המצרכים עד שנוצר קרם אחיד.

    3. אם אתם לא מוצאים פסיפלורה בחנות הירקות (בימים הקרובים עוד אפשר למצוא ומומלץ להוציא את המיץ לקופסה קטנה ולהקפיא), ניתן לקנות מחית פסיפלורה קפואה בחנויות אפייה מתמחות. לא מצאתם טרי וגם לא קפוא? השתמשו במחית אשכולית אדומה, המרירות העדינה תשתלב כאן מצוין.

    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    קרם נוגט ופסיפלורה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים:

    קרם נוגט ופסיפלורה

    1. מרוקנים את הפסיפלורה מהמיץ. ניתן להשתמש גם בגרעינים השחורים או להוציא אותם.

    2. מערבבים בקערה את כל המצרכים עד שנוצר קרם אחיד.

    3. אם אתם לא מוצאים פסיפלורה בחנות הירקות (בימים הקרובים עוד אפשר למצוא ומומלץ להוציא את המיץ לקופסה קטנה ולהקפיא), ניתן לקנות מחית פסיפלורה קפואה בחנויות אפייה מתמחות. לא מצאתם טרי וגם לא קפוא? השתמשו במחית אשכולית אדומה, המרירות העדינה תשתלב כאן מצוין.

    צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר food page
    חזרה למתכונים