ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

קרואסון מושחת

מצרכים:

15/11/20 קרואסון מושחת
  • 1 חבילת בצק שמרים מתוק מוכן ע"ב חמאה
  • 1 ביצה טרופה
  • למלית:
  • 1 קופסת ממרח השחר
  • 1 חבילה גלידת שוקולד
  • מיני מרשמלו קטנים
  • 1/2 כוס סוכריות
  • אבקת סוכר

  • 1. פורסים את הבצק על משטח מקומח ומחלקים למשולשים
    2. מגלגלים לקרואסונים ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה כשהקצה מופנה כלפי התבנית
    3. מצפים בביצה טרופה ואופים ב- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.
    4. מצננים צינון מלא .
    5. פורסים את הקרואסונים ומורחים ממרח השחר בנדיבות .
    6. מניחים כף גלידה ומקשטים בתוספות .
    7. מפזרים אבקת סוכר ומגישים .
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    קרואסון מושחת

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים:


    1. פורסים את הבצק על משטח מקומח ומחלקים למשולשים
    2. מגלגלים לקרואסונים ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה כשהקצה מופנה כלפי התבנית
    3. מצפים בביצה טרופה ואופים ב- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.
    4. מצננים צינון מלא .
    5. פורסים את הקרואסונים ומורחים ממרח השחר בנדיבות .
    6. מניחים כף גלידה ומקשטים בתוספות .
    7. מפזרים אבקת סוכר ומגישים .
    חזרה למתכונים