מצרכים:
- 1 חבילת בצק שמרים מתוק מוכן ע"ב חמאה
1 ביצה טרופה
למלית:
1 קופסת ממרח השחר
1 חבילה גלידת שוקולד
מיני מרשמלו קטנים
1/2 כוס סוכריות
אבקת סוכר
קרואסון מושחת |
|
מצרכים:
|
1. פורסים את הבצק על משטח מקומח ומחלקים למשולשים 2. מגלגלים לקרואסונים ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה כשהקצה מופנה כלפי התבנית 3. מצפים בביצה טרופה ואופים ב- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה. 4. מצננים צינון מלא . 5. פורסים את הקרואסונים ומורחים ממרח השחר בנדיבות . 6. מניחים כף גלידה ומקשטים בתוספות . 7. מפזרים אבקת סוכר ומגישים . |