ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

עוגת מוס אישית

מצרכים לתבנית שקעים מסיליקון

15/11/20 עוגת מוס אישית
  • לתחתית:
  • 1 כוס כוסות פצפוצי אורז
  • 1/4 כוס שקדים גרוסים
  • 4 כפות גרם ממרח השחר פרווה אגוזים
  • 50 גרם שמן קוקוס
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • למוס:
  • 1 מיכל קרם קוקוס
  • 1 חבילה טופו במרקם רך
  • 1 כף אבקת ג'לטין צמחי טבעוני
  • 150 גרם ממרח השחר פרווה אגוזים
  • 1 כף קקאו
  • לציפוי:
  • אבקת קקאו

  • 1. מערבבים את כף הג\'לטין בשתי כפות מים ומחכים עד להקרשה
    2. במעבד מזון מניחים קרם קוקוס וטופו רך וטוחנים למרקם רך
    3. ממיסים את הג\'לטין 30 שניו במיקרוגל
    4. מוסיפים למעבד המזון את ממרח השחר אגוזים ואת הקקאו
    5. מוסיפים את הג\'לטין תוך כדי ערבול .
    6. בקערה מערבבים את מרכיבי התחתית ומרפדים תחתית של תבנית שקעים סיליקון
    7. ממלאים את השקעים במלית המוס ומקפיאים כ- 4 שעות .
    8. מחלצים בזהירות ומפדרים באבקת קקאו מעל.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגת מוס אישית

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים לתבנית שקעים מסיליקון

    כשר לפסח
    טבעוני

    1. מערבבים את כף הג'לטין בשתי כפות מים ומחכים עד להקרשה
    2. במעבד מזון מניחים קרם קוקוס וטופו רך וטוחנים למרקם רך
    3. ממיסים את הג'לטין 30 שניו במיקרוגל
    4. מוסיפים למעבד המזון את ממרח השחר אגוזים ואת הקקאו
    5. מוסיפים את הג'לטין תוך כדי ערבול .
    6. בקערה מערבבים את מרכיבי התחתית ומרפדים תחתית של תבנית שקעים סיליקון
    7. ממלאים את השקעים במלית המוס ומקפיאים כ- 4 שעות .
    8. מחלצים בזהירות ומפדרים באבקת קקאו מעל.
    חזרה למתכונים