ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

עוגות אישיות של היער השחור

מצרכים

15/11/20 עוגות אישיות של היער השחור
  • 4 ביצים
  • 1 מיכל שמנת להקצפה
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 1/2 כוס ממרח השחר
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • למלית :
  • צנצנת של קונפיטורה דובדבנים
  • קופסת ממרח השחר בתוך שקית זילוף
  • לציפוי: 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 4 כפות ממרח השחר
  • 1/2 שקית פודינג בטעם שוקולד
  • קופסת דובדבני אמרנה

  • מחממים תנור מראש ל- 170 מעלות
    מקציפים יחד את הביצים , השמנת , הסוכר והווניל, מוסיפים שמן וממרח השחר מקציפים שוב ומוסיפים קמח תופח וקקאו .
    בעזרת כף עמוקה ממלאים תבנית שקעים מסיליקון או מנג'טים קשיחים 3/4 מגובהם.
    אופים ב- 170 מעלות 25 דקות ומצננים
    פורסים כל מאפינס לשלושה חלקים
    על כל חלק מורחים קונפיטורה ומזלפים ממרח.
    מקציפים את מרכיבי הקרם מלבד הדובדבנים ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר עגול כוכב.
    מזלפי מעל ומקשטים בדובדבן.

    יש להקפיד להשאיר ממלית הדובדבנים לפות 5 כפות למרכז העוגה בציפוי)
    1. מצננים את העוגה וחוצים ל 2-3 שכבות.
    2. מחממים בסיר קטן את הדובדבנים- עם הנוזלים יחד עם הריבה ומצננים .
    3. מקציפים את השמנת המתוקה ופודינג הווניל
    4. מניחים שכבה ראשונה של עוגה על צלחת רחבה, "מרטיבים" בעזרת כף את העוגה בנוזל הדובדבנים מהסיר.
    5. מורחים קצפת ודובדבנים ומכסים בשכבה שנייה, חוזרים על הפעולה עם כל שכבה.
    6. מצפים את העוגה בקרם וניל, יוצרים מעין שוליים סביבה ומניחים במרכזה ממלית הדובדבנים.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגות אישיות של היער השחור

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים


    מחממים תנור מראש ל- 170 מעלות
    מקציפים יחד את הביצים , השמנת , הסוכר והווניל, מוסיפים שמן וממרח השחר מקציפים שוב ומוסיפים קמח תופח וקקאו .
    בעזרת כף עמוקה ממלאים תבנית שקעים מסיליקון או מנג'טים קשיחים 3/4 מגובהם.
    אופים ב- 170 מעלות 25 דקות ומצננים
    פורסים כל מאפינס לשלושה חלקים
    על כל חלק מורחים קונפיטורה ומזלפים ממרח.
    מקציפים את מרכיבי הקרם מלבד הדובדבנים ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר עגול כוכב.
    מזלפי מעל ומקשטים בדובדבן.

    יש להקפיד להשאיר ממלית הדובדבנים לפות 5 כפות למרכז העוגה בציפוי)
    1. מצננים את העוגה וחוצים ל 2-3 שכבות.
    2. מחממים בסיר קטן את הדובדבנים- עם הנוזלים יחד עם הריבה ומצננים .
    3. מקציפים את השמנת המתוקה ופודינג הווניל
    4. מניחים שכבה ראשונה של עוגה על צלחת רחבה, "מרטיבים" בעזרת כף את העוגה בנוזל הדובדבנים מהסיר.
    5. מורחים קצפת ודובדבנים ומכסים בשכבה שנייה, חוזרים על הפעולה עם כל שכבה.
    6. מצפים את העוגה בקרם וניל, יוצרים מעין שוליים סביבה ומניחים במרכזה ממלית הדובדבנים.
    חזרה למתכונים