ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

אלפחורס

מצרכים:

08/11/20 אלפחורס
  • לבצק:
  • 2 כוסות קמח
  • שקית של 100 גרם קורנפלור
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • כפית אבקת אפייה
  • 200 גרם חמאה רכה
  • חצי כוס סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • 3 חלמונים של ביצה
  • למילוי: קופסא של ממרח שוקולד
  • לציפוי מסביב: קוקוס.

  • 1. מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
    2. מאחדים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים לבצק אחיד- מתחילים עם הסוכרים, החמאה, והחלמונים ואח"כ מוסיפים את החומרים היבשים - מקפידים לא ללוש יותר מידי כדי לא לאבד את הפריכות.
    3. מצננים 10 דקות עטוף במקרר ומרדדים את הבצק על משטח מקומח ( עובי הבצק צריך להיות כ- 1/2 ס"מ. בעזרת חותכן עוגיות יוצרים עיגולים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
    4. אופים בדיוק 8 דקות ולא יותר ומוציאים מהתנור- ממתינים לצינון מוחלט ואז מניחים כפית ממרח השחר על עוגייה אחת ומדביקים עם עוגייה שנייה, מגלגלים את ה"סנדביץ" בתוך קוקוס ומאחסנים בצנצנת אטומה.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    אלפחורס

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים:


    1. מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
    2. מאחדים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים לבצק אחיד- מתחילים עם הסוכרים, החמאה, והחלמונים ואח"כ מוסיפים את החומרים היבשים - מקפידים לא ללוש יותר מידי כדי לא לאבד את הפריכות.
    3. מצננים 10 דקות עטוף במקרר ומרדדים את הבצק על משטח מקומח ( עובי הבצק צריך להיות כ- 1/2 ס"מ. בעזרת חותכן עוגיות יוצרים עיגולים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
    4. אופים בדיוק 8 דקות ולא יותר ומוציאים מהתנור- ממתינים לצינון מוחלט ואז מניחים כפית ממרח השחר על עוגייה אחת ומדביקים עם עוגייה שנייה, מגלגלים את ה"סנדביץ" בתוך קוקוס ומאחסנים בצנצנת אטומה.
    חזרה למתכונים