אלפחורס

מצרכים:

08/11/20 אלפחורס
  • לבצק:
  • 2 כוסות קמח
  • שקית של 100 גרם קורנפלור
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • כפית אבקת אפייה
  • 200 גרם חמאה רכה
  • חצי כוס סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • 3 חלמונים של ביצה
  • למילוי: קופסא של ממרח שוקולד
  • לציפוי מסביב: קוקוס.

  • 1. מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
    2. מאחדים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים לבצק אחיד- מתחילים עם הסוכרים, החמאה, והחלמונים ואח"כ מוסיפים את החומרים היבשים - מקפידים לא ללוש יותר מידי כדי לא לאבד את הפריכות.
    3. מצננים 10 דקות עטוף במקרר ומרדדים את הבצק על משטח מקומח ( עובי הבצק צריך להיות כ- 1/2 ס"מ. בעזרת חותכן עוגיות יוצרים עיגולים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
    4. אופים בדיוק 8 דקות ולא יותר ומוציאים מהתנור- ממתינים לצינון מוחלט ואז מניחים כפית ממרח השחר על עוגייה אחת ומדביקים עם עוגייה שנייה, מגלגלים את ה"סנדביץ" בתוך קוקוס ומאחסנים בצנצנת אטומה.
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    חדש! ממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    אלפחורס

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים:


    1. מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
    2. מאחדים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים לבצק אחיד- מתחילים עם הסוכרים, החמאה, והחלמונים ואח"כ מוסיפים את החומרים היבשים - מקפידים לא ללוש יותר מידי כדי לא לאבד את הפריכות.
    3. מצננים 10 דקות עטוף במקרר ומרדדים את הבצק על משטח מקומח ( עובי הבצק צריך להיות כ- 1/2 ס"מ. בעזרת חותכן עוגיות יוצרים עיגולים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
    4. אופים בדיוק 8 דקות ולא יותר ומוציאים מהתנור- ממתינים לצינון מוחלט ואז מניחים כפית ממרח השחר על עוגייה אחת ומדביקים עם עוגייה שנייה, מגלגלים את ה"סנדביץ" בתוך קוקוס ומאחסנים בצנצנת אטומה.
    חזרה למתכונים