מצרכים לעוגיות
- 200 גרם חמאה
200 גרם (1 כוס) סוכר לבן
1 ביצה L
300 גרם (2 כוסות + 1 כף) קמח לבן
2-3 כפות ממרח השחר העולה
2 כפות קקאו איכותי
1 כפית סודה לשתייה
300 גרם שוקולד צ'יפס לבן
וגם:
מקלות ארטיקים (להשיג בחנויות יצירה)
עוגיות שוקולד צ'יפס על מקל |
|
מצרכים לעוגיות
|
![]() אופן הכנה: - בקערה בינונית ממיסים את החמאה. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב. - מוסיפים ביצה וטורפים. - מוסיפי ממחר השחר העולה ומערבבים היטב. - מוסיפים קמח, קקאו וסודה לשתייה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה. - מוסיפים שוקולד צי'פס לבן ומערבבים עד שהשוקולד מוטמע היטב בבצק. עוטפים ומעבירים למקרר לשעה. - מחממים תנור ל-190 מעלות. - יוצרים כדורים בכל גודל שרוצים ונועצים מקל של ארטיק בפנים. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה כשהמקל מונח על התבנית. - אופים במשך 12-15 דקות או עד שהעוגייה יציבה בצדדים אבל עדיין קצת רכה באמצע. זה בסדר, היא תתייצב כשהיא תצטנן. |