עוגיות שוקולד צ'יפס על מקל

מצרכים לעוגיות

19/10/20 עוגיות שוקולד צ'יפס על מקל
  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר לבן
  • 1 ביצה L
  • 300 גרם (2 כוסות + 1 כף) קמח לבן
  • 2-3 כפות ממרח השחר העולה
  • 2 כפות קקאו איכותי
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 300 גרם שוקולד צ'יפס לבן
  • וגם:
  • מקלות ארטיקים (להשיג בחנויות יצירה)

  • אופן הכנה:
    - בקערה בינונית ממיסים את החמאה. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב.
    - מוסיפים ביצה וטורפים.
    - מוסיפי ממחר השחר העולה ומערבבים היטב.
    - מוסיפים קמח, קקאו וסודה לשתייה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
    - מוסיפים שוקולד צי\'פס לבן ומערבבים עד שהשוקולד מוטמע היטב בבצק. עוטפים ומעבירים למקרר לשעה.
    - מחממים תנור ל-190 מעלות.
    - יוצרים כדורים בכל גודל שרוצים ונועצים מקל של ארטיק בפנים. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה כשהמקל מונח על התבנית.
    - אופים במשך 12-15 דקות או עד שהעוגייה יציבה בצדדים אבל עדיין קצת רכה באמצע. זה בסדר, היא תתייצב כשהיא תצטנן.
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    חדש! ממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגיות שוקולד צ'יפס על מקל

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים לעוגיות

    עוגיות שוקולד צ'יפס על מקל

    אופן הכנה:
    - בקערה בינונית ממיסים את החמאה. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב.
    - מוסיפים ביצה וטורפים.
    - מוסיפי ממחר השחר העולה ומערבבים היטב.
    - מוסיפים קמח, קקאו וסודה לשתייה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
    - מוסיפים שוקולד צי'פס לבן ומערבבים עד שהשוקולד מוטמע היטב בבצק. עוטפים ומעבירים למקרר לשעה.
    - מחממים תנור ל-190 מעלות.
    - יוצרים כדורים בכל גודל שרוצים ונועצים מקל של ארטיק בפנים. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה כשהמקל מונח על התבנית.
    - אופים במשך 12-15 דקות או עד שהעוגייה יציבה בצדדים אבל עדיין קצת רכה באמצע. זה בסדר, היא תתייצב כשהיא תצטנן.
    חזרה למתכונים